murat oktar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Oylamaya herkes katilirsa daha İyi̇ sonuç aliriz arkaşlar.
Beni̇m oyum huawei̇ p10 plus tan yana.
Beni̇m oyum huawei̇ p10 plus tan yana.
Ayrıca S8in gece performansın yanına dahi yaklaşamaz P10 Plushuawei p10 plus portre modu , bokeh , gece çekimi, ve diğer çekim modlarıyla liderliği hak ediyor. ( Bana Göre )
Ezici derken ? p10 plus kamera yönünden ezecek yok . fotoğraf kişiden lişiye değişir güzelliği. benim gözüme göre p10 plus. oylamaya katılım az olmuştu o yüzdenGeçen bu oylamayı yaptığımızda S8 Plus ezici bir üstünlük kurmuştu.
Niye aynı anketi bir daha yapıyorsun ?
Hayır az olmamıştı ve S8 daha fazla oy almıştı.Ezici derken ? p10 plus kamera yönünden ezecek yok . fotoğraf kişiden lişiye değişir güzelliği. benim gözüme göre p10 plus. oylamaya katılım az olmuştu o yüzden
sony xz premıum herşeyiyle süper bir telefon. gece çekimide çok iyiSony xperia xz premiumu deneyimleyeniniz var midir ? Kagit ustundeki ozellikler anlaminda degil sorum ... google pixel kamerasi da bence fena degil ...
Yav he he der geçerim.
Kesinlikle size katılıyorum, sıralamayı çok saçma yapıyorlar. Artık neyi değerlendiriyorlarsaYav he he der geçerim.
LG V20'ye LG G5'den daha düşük puan verdi o site.
Pixelin de HTC 11'in de puanları şişirme
Ekli dosyayı görüntüle 26057
89'luk Pixel'in halini görüyor musun ?
Kesinlikle size katılıyorum, sıralamayı çok saçma yapıyorlar. Artık neyi değerlendiriyorlarsa![]()
Murat G5 ve V20 nin kamera karşılaştırma testi var mı kaliteli bir şekilde ? Ben güzel bir test videosu bulamadım varsa link at bana. Çünkü gerçekten Dxomark saçmalamaya başladıYav he he der geçerim.
LG V20'e LG G5'den daha düşük puan verdi o site.
Pixelin de HTC 11'in de puanları şişirme
Ekli dosyayı görüntüle 26057
89'luk Pixel'in halini görüyor musun ?
Murat G5 ve V20 nin kamera karşılaştırma testi var mı kaliteli bir şekilde ? Ben güzel bir test videosu bulamadım varsa link at bana. Çünkü gerçekten Dxomark saçmalamaya başladı
Yav dur bir konuyu saptırmaLg telefonlar arasındaki en iyi karşılaştırma . ghost screen ne kadar çok ve kaç ay sonra bootlop olur felan olmalı
hahahahahaLg telefonlar arasındaki en iyi karşılaştırma . ghost screen ne kadar çok ve kaç ay sonra bootlop olur felan olmalı
Murat G5 ve V20 nin kamera karşılaştırma testi var mı kaliteli bir şekilde ? Ben güzel bir test videosu bulamadım varsa link at bana. Çünkü gerçekten Dxomark saçmalamaya başladı
Bu adamı hangi akla hizmet Google başkan vekili olmasının bir yanına google almışlar ?
Allah aşkına şunu o konuya da yaz forumdaki konusuna lütfen.Bu adamı hangi akla hizmet Google başkan vekili olmasının bir yanına google almışlar ?
Yani bu söylediklerini resmen bir tarafından element uydurmuşcasına söylemiş. Keşke beyni yetseymişte sağlam bir delil ile fikirlerini aktarmaya çalışsaymış
Ya murat bunun oraya buraya yazılmasına gerek yok aslında. Beyni olan herkes düşünebilir bunu. Düşünemiyorsa sıkıntı vardır kafada. Yada ağır fanboydurAllah aşkına şunu o konuya da yaz forumdaki konusuna lütfen.![]()
resmen diyor ki gidin epıl alın yahu