En iyi Harici Disk

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar 2 hdd aldım biri 3.5 diğer 2.5 ikside bozuldu bellirli bir kullanım sonrası hdd görünmüyordu ikisinide attım bir tane 2 tb'lık sağlam bir şey almak istiyorum hangi marka hangi model önerirsiniz ?

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
seagete ve WesterDigital al korkma arkadana bile bakma. ha dersenki arasında ne fark war kalite olarak üst düzeyler fark yok nerdeyse ama başklarına yönelme WD önerim sana

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hdd bana göre bütün markalar kaliteli veya kalitesiz marka olarak ayrım yapamayacağım. Seagete, Westerdigital, Toshiba, Adate bence fark eden yok. Bunlarda kullanım bayağı önemli hassas aletler. Ama bazen o kadar dikkatlide davransan bozuluyor ginede orası ayrı :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
nekadar hddm bozuldu konusu görsem veya çevremden görsem WesterDigital çıkıyor markası.garanti yenisini yollasada veriler uçup gidiyor.

açıkçası WesterDigitalden uzak dururum ben.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nekadar hddm bozuldu konusu görsem veya çevremden görsem WesterDigital çıkıyor markası.garanti yenisini yollasada veriler uçup gidiyor.

açıkçası WesterDigitalden uzak dururum ben.

WD en çok tercih edilen harici HDD markasıdır, bu bağlamda her kesimden bilinçli ve bilinçsiz kullanıcının elinde mevcut. Konuların çokluğu ile markanın kalite kıyaslamasını yapmak, yanlış bir tutum olacaktır. Cihazın hangi şartlar altında kullanıldığı önemli, kimisi HDD yi sarsıyor, kimisi bağlantı noktasını zorluyor, kimileri crackli HDD birleştirme programları ile HDD nin canına okuyor vs. vs. En çok satılan hangi marka ise, en çok konu da o markaya ait oluyor. Seagate, Samsung, WD kullanıcısı olarak önerim WD...

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seagate 2tb lik bir harddisk var bende gayet memnunum sadece pek taşınabilir değil ve prize bağlamak gerekiyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kesinlik WD öneririm black serini al

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
WD en çok tercih edilen harici HDD markasıdır, bu bağlamda her kesimden bilinçli ve bilinçsiz kullanıcının elinde mevcut. Konuların çokluğu ile markanın kalite kıyaslamasını yapmak, yanlış bir tutum olacaktır. Cihazın hangi şartlar altında kullanıldığı önemli, kimisi HDD yi sarsıyor, kimisi bağlantı noktasını zorluyor, kimileri crackli HDD birleştirme programları ile HDD nin canına okuyor vs. vs. En çok satılan hangi marka ise, en çok konu da o markaya ait oluyor. Seagate, Samsung, WD kullanıcısı olarak önerim WD...
çok haklısınız aslında piyasada nekadar çok satıyorsan bozulma katsayısı aynı olsa bile adet olarak daha fazla bozukçıkmış oluyor.ama yinede bende böyle bir algı var.
amca oğlunun hdd si 2 kere bozuldu ilkinde değişim yapıldı ama tüm verileri gitti ikincisinde ise garanti süresi dolmuştu.

ben şahsen buffalo veya samsug a meyilliyim.wd gayet iyi olabilir hatta alacağım olası diğer markalarda ben kullanırken bozulabilir fakat en azından wd alırda bozlursa ''ulen bile bile gidip aldım'' diye hayıflanmam :yes:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
WD Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
seagate 1tb var 2 senedir tık yok ama tabiki yine de siz bilirsiniz

kasilis01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer çok sarsıntılı yolculuklar yapıyorsan veya sabit diskini sürekli düşürüyorsan şu tarz sabit diskler öneririm. Bunun 750 GB olanı Teknosa'da bir dönem mevcuttu. Hala Türkiye'de var mıdır bilmiyorum.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
WD elemen 3.0 usb aldım 1tb'lık gayet güzel sessiz çalışıyor tavdiye ederim.