Arkadaşlar 2 hdd aldım biri 3.5 diğer 2.5 ikside bozuldu bellirli bir kullanım sonrası hdd görünmüyordu ikisinide attım bir tane 2 tb'lık sağlam bir şey almak istiyorum hangi marka hangi model önerirsiniz ?
nekadar hddm bozuldu konusu görsem veya çevremden görsem WesterDigital çıkıyor markası.garanti yenisini yollasada veriler uçup gidiyor.
açıkçası WesterDigitalden uzak dururum ben.
çok haklısınız aslında piyasada nekadar çok satıyorsan bozulma katsayısı aynı olsa bile adet olarak daha fazla bozukçıkmış oluyor.ama yinede bende böyle bir algı var.WD en çok tercih edilen harici HDD markasıdır, bu bağlamda her kesimden bilinçli ve bilinçsiz kullanıcının elinde mevcut. Konuların çokluğu ile markanın kalite kıyaslamasını yapmak, yanlış bir tutum olacaktır. Cihazın hangi şartlar altında kullanıldığı önemli, kimisi HDD yi sarsıyor, kimisi bağlantı noktasını zorluyor, kimileri crackli HDD birleştirme programları ile HDD nin canına okuyor vs. vs. En çok satılan hangi marka ise, en çok konu da o markaya ait oluyor. Seagate, Samsung, WD kullanıcısı olarak önerim WD...
nekadar hddm bozuldu konusu görsem veya çevremden görsem WesterDigital çıkıyor markası.garanti yenisini yollasada veriler uçup gidiyor.
açıkçası WesterDigitalden uzak dururum ben.
Büyük ihtimal samsung alacamKesikle Katılıyorum Benim 2 senede 4 kez bozuluyor.