En iyi erkek parfümü

patronos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kokusu güzel kalıcı olan en iyi erkek parfümü sizce hangisi fiyat farketmez ama genellikle ucuz olup güzel kokan parfümler olursa sevinirim. Belki parfüm konusunu tek başlık altında toplayabiliriz.:biggrin:

Reaksiyon puanı
10,315
Arkadaşlar kokusu güzel kalıcı olan en iyi erkek parfümü sizce hangisi fiyat farketmez ama genellikle ucuz olup güzel kokan parfümler olursa sevinirim. Belki parfüm konusunu tek başlık altında toplayabiliriz.:biggrin:

hem ucuz, hem güzel...
bu biraz zor yeğenim, hele ki parfüm konusunda.
hem kalıcı, hem güzel kokanı olsun dersen asgari birkaç yüz TL.'den başlar.
ben ecuale markalı parfüm kullanırım, fiyatı 35 tl.'dir, kokusu hoşuma gider, ama kalıcı değildir maalesef.
kokusunun güzelliği yanında fiyatlar genelde kalıcılığı ile paralel olarak yükselir ya da düşer.

patronos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hem ucuz, hem güzel...
bu biraz zor yeğenim, hele ki parfüm konusunda.
hem kalıcı, hem güzel kokanı olsun dersen asgari birkaç yüz TL.'den başlar.
ben ecuale markalı parfüm kullanırım, fiyatı 35 tl.'dir, kokusu hoşuma gider, ama kalıcı değildir maalesef.
kokusunun güzelliği yanında fiyatlar genelde kalıcılığı ile paralel olarak yükselir ya da düşer.

Orası doğru parfüm denildiğin de 3 haneli rakam görmek şart oldu..:)

Evet güzel sayılır ama kalıcı değil bence:)

güzel ama avon işte kokusu gidiyor :)

Rebul sport kullandım şimdi orflime flamboyant kullanıyorum bakalım obür denememde dikat çekici bir parfüm olacak mı tavsiyelere göre davranacaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabi ki dawid walker parfümeri. kokuları çok kalıcı. özellikle dior home intence hiçbiryerde bulamama ragmen orada mevcuttur. kesinlikle tavsiye ederim.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
D&P orjinal parfümlerin dolumunu yapan bir yer. Parfümümü oradan alırım. Şu anda One Million kullanıyorum 3-4 saat kalıyor :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben One Million kullanmıyorum ancak kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyor.Dunlop kullanıyorum tavsiye ederim deodorant ve parfümünü.

teknogunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
https://Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir./dosya/2017/02/issey-miyake-leau-dissey-pour-homme-edt-erkek-parfumu-en-iyi-kalici-guzel-erkek-parfumleri-listesi.jpg

Bu gerçekten efsane bir kokuymuş ne kadar olursa olsun hep alacağım. Bu listede en iyi erkek parfümlerini sıralamışlar çok dikkatimi çektiği için aldım iyi ki de almışım pişman değilim. Sizlerde mutlaka listeye bir göz atın buyurun: En İyi ve Kalıcı 35 Erkek Parfümü Listesi | Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Versace eros benim favorim çok pahalı parfümler kullanmadım.Bu versacenin test ürününü vermişti kuzenim çok beğendim böyle şeyleri kolay beğenmeyen biri olarak.