En iyi dizi

En iyi Dizi

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
birinci aslında belli gibi ama!
neyse ben lost dedim.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Forumun çoğu Lost diyecek boşuna anket açmana gerek yoktu :) ama bence lost'ta hiç iş yok. 2. sezonun ortasından sonra izleyemedim. Çok kötüydü. Diğer iki seçenek olan Heroes ve Prison break lostu evire çevire döver bence. İkisi arasından da heroes derim.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Battlestar Galactica yok

aslında eklesem mi diye düşünmedim değil. ama dünyada ilk 3de bu diziler var.
bende 3 tane olsun istedim. yoksa CSI:NY - Two and a Half Men - The 4400 - Smallville bunlarda yok. liste uzarda.

Forumun çoğu Lost diyecek boşuna anket açmana gerek yoktu :) ama bence lost'ta hiç iş yok. 2. sezonun ortasından sonra izleyemedim. Çok kötüydü. Diğer iki seçenek olan Heroes ve Prison break lostu evire çevire döver bence. İkisi arasından da heroes derim.

lost neden kötüydü?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
lost neden kötüydü?
İlk başlarda güzeldi,farklı bir konusu vardı. Ama sonra çok saçmaladılar.Gerçeküstü olaylara diyecek birşeyim yok ama bana göre senaryoda gerçek anlamda saçmaladılar.Bende izlemeyi bıraktım.İnşallah heroes'a da benzeri olmaz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bence devam et lost'a bak 3. sezonda 4. sezonda neler neler oluyor.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lost kötü demek. Nasıl bir önyargıdır bu? Milyonlarca insan büyük bir coşkuyla izlerken sen kötüydü diyebiliyorsun. Yani bu milyonlarca insan zevksiz ama sen.. Yani güzellik görecelidir ama bu kadar bariz birşey varken olmadı yani.

meba1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben oyumu Prison Break'ten kullandım çünkü 6-7 bölüm peşpeşe seyretmekten bıkmadığım bi o var.Ama bence Lost'ta, Prison Break'te para için daha fazla uzatılmamalıydı.

MuadDib

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sıralama şu şekilde...
1. Lost S03
2. Heroes S01
3. Lost S02
(Prison Break hiç izlemedim)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
imbd ye göre kaliteyi tartışmıyoruz ki.
o zaman ödül alan filmler iyi alamayanlar kötü oscar alan oyuncular iyi alamayanlar dandik olur.

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu seçenekler arasında Prison Break'e oy verdim fakat bence bunlardan daha da güzeli Dexter!!!

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lost kötü demek. Nasıl bir önyargıdır bu? Milyonlarca insan büyük bir coşkuyla izlerken sen kötüydü diyebiliyorsun. Yani bu milyonlarca insan zevksiz ama sen.. Yani güzellik görecelidir ama bu kadar bariz birşey varken olmadı yani.

Senin benimle ne alıp veremediğin var ? Benimkisi ön yargı değil ! İzledim de karar verdim buna. Benim zevklerimin seninkilerle uyuşmadığı için çok özür dilerim,bir daha dünyaya gelirsem senin zevklerini alarak doğacağım söz !