En İyi 5 Teknoloji Sitesi - (Anket)

En İyi 5 Teknoloji Sitesi

• Kullanılan toplam oy
    411

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yarım saat düşünerek bu konu hakkında yazı yazmaya karar verdik. Amacımız bir hem teknoloji sitelerini tanıtmak hemde size yardımcı olmak.Hemen konuya girmek istiyorum.

Not: Buradaki Sıralama Karışıktır.Herhangi bir üst seviyelik gösterilmemiştir.

CHIP Online
Chip teknoloji sitesi olarak 1999 Yılının Eylül ayında yayına başlamış. Yani Türkiye’nin en eski sitelerinden diyebiliriz. Şuan yayınladığı konularla tüm blog alemini etkiliyen bir yapıya sahip.Şahsen ben Blogcu.Com’da gezerken teknoloji sitelerinin hepsinde chip’in haberleri yayınlanıyor. Ziyaretçi sayısı Kaç K olduğunu bilmiyoruz.Ama Türkiye’nin en iyi teknoloji sitelerinden birisi.

ShiftDelete.Net
Çok sık güncellenen bir teknoloji sitesi. Aslında burada yayınlayacağın teknoloji siteler hep şirket bazında.Yani hepsinin bir ofisi var. (Temsili Olarak). SDN olarak bildiğimiz ShiftDelete.Net aslında bir dergi. Fakat neden kağıt üzerinde dergileri yok bilemiyoruz. Aslında biliyorumda bilmiyorum.Çok büyük kullanıcı kitlesine sahip .Türkiye’de de ismini duymayan yoktur herhalde. Tam benim kafamdan takılıyorlar.Çok iyi içeriğe sahip teknoloji sitelerinden birisi. Doğrusunu söylemek gerekirse en sevdiğim teknoloji sitesi. :)

PC Labs
Adeta hızına yetişemediğim tek teknoloji sitesi. Çok fazla güncelliyorlar bende bu sayede daha güncel kalıyorum :) Sanki blog yazıyormuş gibi içten haber yazmaları benim en çok sevdiğim yanı.Türkiye’nin gururu diyebiliriz.Tamamen bağımsız(Arada Sırada Reklam)çalışıyorlar ve yazıyorlar.

CNET Türkiye
Mynet ile ortak olarak yürütülen büyük teknoloji sitelerinden birisi. Şuan tüm türkiyede teknoloji haberleri yayınlayanların %90′ı cnet’ten haberlerini alıyorlar. Çok iyi bir kurum.Üstelik yurtdışındada namı yayılmış bir site. Tasarımını çok beğeniyorum. Çok sade fakat çok işlevsel. Takip etmenizi önereceğim güzel teknoloji sitelerinden biri.

Teknoloji Magazin
Türkiye’nin en eski teknoloji sitelerinden biri daha. Son günlerde az güncellenmeye başladı. İncelemeleri çok güzel. Kendi telefonumu alırken bile buradaki incelemelere baktım.

:: En İyi 5 Teknoloji Sitesi hangisi? Ankete katılın, yorumunuzu yazın.

Yazan: İlker Çelik
SDN - http:://shiftdelete.net

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende en çok burdayım ama chip'in hakkını vermek lazım çünkü hakkı yani troyda orda çalıştı. Ve benden başka kimsenin chip'e vermeyeciğini düşünerek oy verdim

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
DonanımHaber nerede? İlk sırada ve Teknoloji Magazin'in yerini almalı bence...DonanımHaber'i görmemek olmaz. Şıklara eklerseniz sevinirim.

Bana göre sırayla, DonanımHaber, Chip TR, SDN, PC Labs...

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
MegaWolt dedi ki:
DonanımHaber nerede? İlk sırada ve Teknoloji Magazin'in yerini almalı bence...DonanımHaber'i görmemek olmaz. Şıklara eklerseniz sevinirim.

O zaman bu haberleri sen aç. Nasıl olur.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilkercelik1990 dedi ki:
MegaWolt dedi ki:

neden olmasın ki? Senden bekliyoruz megawolt

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
erdemgazetesi dedi ki:
ilkercelik1990 dedi ki:
MegaWolt dedi ki:

Anket konu olsun ozaman Üyecik.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Pc Labs işini gercekten iyi yapan bir site..

Ama her türlü kalite açısından SDN en önde..

Neden?

Foruma bir bakın.. Hangisinin forumu SDN kadar güzel? Tamam güncelleniyorlar, hızlarına yetişemiyoruz ama yinede bir tarafları eksik kalıyor.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
MegaWolt dedi ki:

+1

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
megatron dedi ki:
MegaWolt dedi ki:

+1

+1 Ne demek istiyorsun.

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Chipten cok şey öğrendim zamanında ama şu an o da çok basit geliyor.benim en çok takıldıklarım chip,sdn ve thgtr

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ilkercelik1990 dedi ki:
erdemgazetesi dedi ki:
ilkercelik1990 dedi ki:
MegaWolt dedi ki:

Anket konu olsun ozaman Üyecik.

Hayırdır gençler sakin olun ya!!! Ne kadar celallisiniz böyle. Sadece öneride bulunduk! Ne kadar anladığınızda ortada hem.

Sonuçlara bakılınca da DH'nin aldığı oylarda artıyor!! Bilmeyen arkadaşlara duyurulur..!!

Kafasına soru takılan arkadaş varsa özel mesaj atsın yardımcı olurum.

mustapha_84 dedi ki:
Chipten cok şey öğrendim zamanında ama şu an o da çok basit geliyor.benim en çok takıldıklarım chip,sdn ve thgtr

A haklısın THG'yi unuttum bir an. THG de her zaman önde tuttuğum sitelerdendir.

Ayrıca şunu da belirteyim, SDN'yi seviyorum, yaklaşık 2 yıldır da üyesiyim ama foruma girmiyordum. Forum olarakta bence Türkiye'nin en büyük içeriği DonanımHaber'de. Belki ben yanılıyorum ama gördüklerimin içinde en büyüğü.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
7 sene teknoloji için pek uzun bi süre değil eski konuları hortlatmaktan zevkmi alıyorsunuz ?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hortingen Ştraze

mfsu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dh de güzel boş bi site değil:thumbup: