En güncel rom hangisi?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar samsung galaxy wonder cihazıma EHNDROIX 12.9.13_GT-I8150 bu romu yükledim ancak bildiğiniz üzre ics benchmarkları artırırken bu biraz düşürdü ayrıca bu rom cm nin hangi sürümü bilmiyorum görsellik güzel ama performans yüzünden bazı oyunlarda kasıyor
benim size asıl sorum şunlar
1.bu rom nasıl bir rom cm nin hangi versiyonu
2.cm nin en son sürümü hangisi mesela bir sürü isim var işte alpha 1 beta 10 felan bunlardan hangisi en iyi ve en performanslı
3.biz bunu yükleyince gerçekten ics yüklemiş oluyormuyuz yoksa bu temadan mı ibaret

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bilgisi olan bir kimse yok mu

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi senin yüklediğin cm değil sadece cm temel alınarak yapılmış bir romdur.ics cm9 dur ve ics tema değil gerçekten ics.benim sana önerim http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta3-23-10-2012-a-658162.html bu sitede olanı indir.en güncel romdur.daha 15 gün oldu.eğer jb istersen http://mygalaxywonder.blogspot.com/2012/09/cyanogenmod-10-cm10-alpha-1-for-samsung.htmlcm10 yüklersin ama kamera,usb,wi-fi çalışmıyor.cm10 için daha doğrusu sorunsuz cm10 için 4 ay beklemen gerekir.sitelerde nasıl yapıldığı anlatılıyor ama sanırım sen biliyorsun.sorun olursa pm atabilirsin belki yardım ederim.benim cihazım wonder değil ama hepsinde yüklme aynı biliyorsundur.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
abi senin yüklediğin cm değil sadece cm temel alınarak yapılmış bir romdur.ics cm9 dur ve ics tema değil gerçekten ics.benim sana önerim http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta3-23-10-2012-a-658162.html bu sitede olanı indir.en güncel romdur.daha 15 gün oldu.eğer jb istersen http://mygalaxywonder.blogspot.com/2012/09/cyanogenmod-10-cm10-alpha-1-for- samsung.htmlcm10 yüklersin ama kamera,usb,wi-fi ça
lışmıyor.cm10 için daha doğrusu sorunsuz cm10 için 4 ay beklemen gerekir.sitelerde nasıl yapıldığı anlatılıyor ama sanırım sen biliyorsun.sorun olursa pm atabilirsin belki yardım ederim.benim cihazım wonder değil ama hepsinde yüklme aynı biliyorsundur.
Allah razı olsun kardeşim dediğin ics yi bir denicem başka önerisi olan varsa söyleyebilir tabiki

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
evet eksiği gediği yok güzel bir rom ancak performansta hangisi daha iyi nerden bulabiliriz?

bu arada arkadaşlar cm nin en yi sürümü cm9 beta 3 herhalde doğrumu?

en iyi mi bilemem ama en yeni sürümü cm9 beta3 tür. ben xperia s kullanıcısıyım yani bu romu kullanmadım :)
bence en iyi romu bulman için denemek lazım. yükle gör iyi mi kötü mü :)

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim sana dediğim romu yükle kesinlikle aradaki farkı anlarsın.denersen sonuçları yazarsın :D :clover:

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
en iyi mi bilemem ama en yeni sürümü cm9 beta3 tür. ben xperia s kullanıcısıyım yani bu romu kullanmadım :)
bence en iyi romu bulman için denemek lazım. yükle gör iyi mi kötü mü :)
bilgiler için çok saolasın deneme yöntemini uygulayacam:D
xperia s in varya havanıda atmışın:D:D:D
bu arada senin dediğin rom galiba cm serisinden değil bu rom kimlerden?

benim sana dediğim romu yükle kesinlikle aradaki farkı anlarsın.denersen sonuçları yazarsın :D :clover:
evet denicem benchmarklarda önce ve sonrayıda yazacam :D:D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bilgiler için çok saolasın deneme yöntemini uygulayacam:D
xperia s in varya havanıda atmışın:D:D:D
bu arada senin dediğin rom galiba cm serisinden değil bu rom kimlerden?

evet denicem benchmarklarda önce ve sonrayıda yazacam :D:D

cm9 alpha serisinden :) sitede yazıyordu
Base: CM9 Alpha 8

bu arada xda ya baktın dimi rom için?
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1477

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Benim bildiğim kadarıyla beta alfadan üstün
Xda ya bakıyorum baktıkça kafam karışıyor çünkü bu çok fazla rom var

evet beta daha üstün :)
orda burda gördüğün romlar xda dan çıkma romlardır. en iyisi kaynağına bakmak :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
evet beta daha üstün :)
orda burda gördüğün romlar xda dan çıkma romlardır. en iyisi kaynağına bakmak :)
yav giriyorum her başlıkta çok iyi şöyle böyle(tabi ingilizce olarak) sonra hiç bir şey anlamdan sövüp çıkyorum hayrına sen anlıyorsan bir bakıversen:D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
evet dostlar sonuçlar geldi [MENTION=282979]ozgural[/MENTION] kardeşimin ve [MENTION=130683]android3[/MENTION] ün önerdiği romu yükledim cynagen mod 9 beta 3
testler çok karma karışık bu yüzden ben size kendi yorumumu söyleyeyim
1.önceki roma göre çok daha stabil ve sanki görüntü daha iyi gibi menü geçişleri felan baya güzel
2.oyunlarda şuan sadece deda trigger a baktım ve kasmalar biraz daha azalmış
3.şuan en iyi rom bu artık bu kesinleşti çünkü diğer romda bazı tanıtım şeyleri felan yoktu sanırım bu rom orjinal 4.0.4 ile aynı
velhasıl şu an romdan çok memnunum
ancak önceki romda inidrdiğim şeyler otomatik olarak sd karta kuruluyordu şu an ise kurulmuyor bunu nasıl önceki gibi yapabilirim?
taşıma programlarıda atıyorum dead trigger oyununun klasörlerini değil sadece apk sini sd karta atıyor yani 120 mb lık oyunun 8mb ını lütfen bu konuda yardımcı olun:)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
evet dostlar sonuçlar geldi @ozgural kardeşimin ve @android3 ün önerdiği romu yükledim cynagen mod 9 beta 3
testler çok karma karışık bu yüzden ben size kendi yorumumu söyleyeyim
1.önceki roma göre çok daha stabil ve sanki görüntü daha iyi gibi menü geçişleri felan baya güzel
2.oyunlarda şuan sadece deda trigger a baktım ve kasmalar biraz daha azalmış
3.şuan en iyi rom bu artık bu kesinleşti çünkü diğer romda bazı tanıtım şeyleri felan yoktu sanırım bu rom orjinal 4.0.4 ile aynı
velhasıl şu an romdan çok memnunum
ancak önceki romda inidrdiğim şeyler otomatik olarak sd karta kuruluyordu şu an ise kurulmuyor bunu nasıl önceki gibi yapabilirim?
taşıma programlarıda atıyorum dead trigger oyununun klasörlerini değil sadece apk sini sd karta atıyor yani 120 mb lık oyunun 8mb ını lütfen bu konuda yardımcı olun:)

link2SD otomatik sd karta kurulum işini yapıyordu sanırım :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
evet yok mu şu hafıza olayını çözecek biri ?