Bu listede yok ama A12z (şu anlık) en güçlü mobil işlemci.Aralarinda en performansli islemci hangisi ?
Tabiki A13 bionic.Aralarinda en performansli islemci hangisi ?
Daha iyisi varsa yazın lütfen:
Ekli dosyayı görüntüle 108784
Mesaj otomatik birleştirildi:
eUFS 3.1 desteklese tam olacaktı.
Katılıyorum865. Şimdi yok hangi cihaz 865 kullanıp tüm lensleri kullanabiliyor, hangi cihaz 865 kullanıp video aktarımında A13 bionic'i geçiyor diyeceksiniz. Bunun sebebi yazılım. Androidin optimizasyonu. Bunu hep diyorum Apple yazılım konusunda telefon markaları arasında en iyilerden. Apple yazılım sayesinde yaptıklarını en iyi yapıyor. IOS işletim sistemi ile 865 kullanılabilseydi daha kolay anlatabilirdim. A13 Bionic'in "Daha iyi olma" sebebi yazılım. Yoksa 865 kas gücü olarak A13 Bionic ile aynı hatta biraz daha fazla kas gücüne sahip. Ya andorid cihazların berbat optimizasyonu ile A13 Bionic'e çok yakın performans vermesi bile çok iyi. C7 şu an hiç bir cihazda kullanılmadığı için söylemiyorum. Ama mesela ileride bir telefonda kullanılırsa o zaman tabii ki o olur.
Katılıyorum.Katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Snapdragon 865 A13 Bionic den daha iyi ama Apple optimizasyonu ve kendi işletim sistemi sayesinde son kullanıcıya bu farkı asla hissettirmiyor
Yalnız 2 şey var:Daha iyisi varsa yazın lütfen:
Ekli dosyayı görüntüle 108784
Optimizasyon konusunda haklısın. Nasıl olsa yazılım da Appleın,işlemcisi de..Yoksa 865 kas gücü olarak A13 Bionic ile aynı hatta biraz daha fazla kas gücüne sahip.
1.Apple A12X/A12ZAralarinda en performansli islemci hangisi ?