En gerçekçi ios teması

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Arkadaşlar merhaba normalde olsaydı eski telefonuma ios 12 rom atıcaktım ama öyle birşey olmadığını öğrendim. Redmi note 8 in iphone x gibi görünmesini sağlayacak ve simgelerin yerini değiştirmeyecek gerçekçi bir tema varmı? Ayrıca mümkünse iphonede kaydırma olayının çubuğu varmı çalışmayan?Sadece çubuğunu istiyorum.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Arkadaşlar merhaba normalde olsaydı eski telefonuma ios 12 rom atıcaktım ama öyle birşey olmadığını öğrendim. Redmi note 8 in iphone x gibi görünmesini sağlayacak ve simgelerin yerini değiştirmeyecek gerçekçi bir tema varmı? Ayrıca mümkünse iphonede kaydırma olayının çubuğu varmı çalışmayan?Sadece çubuğunu istiyorum.

Böyle havalı mı görüneceğini düşünüyorsun ?

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Önerisi olan varmı?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
hocam telefonda bulunan tema uygulamasına ios yazın çıkar

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Direkt isim önerirmisiniz?
hocam şuan telefonun şarjı yok eve geçince atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temalar uygulamasına girin ve arama kısmına Ios 13 Seven teen yazın. Sizin işinizi görecektir. Premium yazar. Temayı indirme için sadece 1 reklam izlemeniz yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kurdunuz mu? Nasıl iyi mi :D

Son düzenleme: