En Garip USB Bellekler - 1

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
USB belleklerin birbirine benzeyen tasarımlarından sıkıldınız mı? Bu cihazlar, tasarımcıların elinde öyle şekillere bürünmüşler ki şaşırmamak elde değil.

Bilgisayarlarla alakalı herkesin cebinde birer tane bulunan USB bellekler sadece o alıştığımız sıkıcı görünüme sahip değiller. Çılgın tasarımcılar bu cihazları öyle şekillere sokuyorlar ki, görünce şaşırmamak elde değil.

usb1274431830.jpg

USB bellekler hep böyle sıkcı değiller

Bizler de sizin için bir araştırma yaptık ve dünyanın en ilginç ve garip USB bellek tasarımlarını bir araya getirdik. Bu bellekleri cebinizde taşır mısınız, emin değiliz.

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ağaç dalı gibi olanlar var ya, çok hoş olmuş. aslında ben de yapablirim biraz uğraşsam sanırım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Aslanlı olan güzelmiş.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ya zaten bellek ve takılan kısım birbirine yapışık...normal bi usb bellekten orayı sök...dışına ne koyarsan koy:) kendimiz bile yapabiliriz bence:D

mermi şeklinde olanı beğendim ben:)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bende ampul gibi olanı beğendim :D
anahtar şeklinde olanlar var ama çok pahalı $49 civarı bişey:D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
motorlu testere çok hoş bulsam alırdım bırtane..:D

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bunların bir çoğu satılıyor şuanda ve hatta binlercesi :) www.dealextreme.com üzerinden paypal ile alabilirsiniz :D ben bi 4-5 ürün almıştım güvenilir vede çok garip bi site, çünkü 1-2 dolarlık bi üründe alsanız yurtdışından kapınıza kadar bedavaya geliyor hemde güzelce paketlenmiş şekilde :D merak edenler araştırabilirler =)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
nerde bulabilirim acaba bunlardan 2 gb alırdım bir tane :D bilen varmı acaba :mrgreen::4::helpsmilie:

---------- saat 00:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:08 eklenmişti ----------

kardeş sitede hangi bölümde bulamadım türkçe yaptığım halde siteyi o flash disklerden bulamadım bir yardım etsen :D

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3