Arctech
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
Selamlar, mekanik klavye alacağım en yüksek 450 TL verebilirim. Normalde klavyeyi seçmiştim Monster Pusat K3 Pro alacaktım, ama arkadaşlarım çok fazla mavi Switch alma diye tutturdular. Hem oyun oynuyorum, hem hobi olarak kodlama öğreniyorum dolayısıyla çok fazla tuşa basıyorum, bu yüzden mavi Switch bir yerden sonra canımı sıkabilir gibi geldi. Ve gece çok oyun oynuyorum. Ama Red Switch klavyelerin hiçbirine güvenemiyorum. Trendyol'dan ve Hepsiburada'dan alışveriş yapabiliyorum sadece ve 10-15 kişi almış oluyor ve geri çekiliyorum biraz. Monster'ın kendi sitesinden klavye almak çok güvenilir geliyor, çoğu kullanıcı satış sonrası iade ve değişim süreçlerini beğenmiş. Trendyol'dan falan alsam bozulsa 1 ay sonra 300-400 TL çöpe gidecek. Baktığım klavyeleri bırakıyorum buraya lütfen biliyorsanız yorum yapın, klavyeler nasıl veya sizin öneriniz varsa yazın. ( Not: Sadece Trendyol ve Hepsiburada'dan alışveriş yapmak benim elimde olan bir şey değil lütfen yargılamayın.)
www.monsternotebook.com.tr
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
FSP Redragon Kumara K552 Kırmızı Led Outemu Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP Redragon Kumara K552 Kırmızı Led Outemu Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
REDRAGON Vara Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Vara Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
REDRAGON K568r Dark Avenger Keyboard,rainbow, Blue Switch Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K568r Dark Avenger Keyboard,rainbow, Blue Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.