En fazla 385TL'ye ekran kartı önerisi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Ekran kartım arızalandı ücret iadesi istedim servise yolladım, cevap bekliyorum ve sapphire garanti konusunda çok iyimiş diyorlar vatandan 270tl'lik çek vericekler büyük ihtimal ve üstüne 95-100tl koyup yeni bir kart alıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis
http://www.vatanbilgisayar.com/sapp...amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

Şu iki ekran kartı var aklımda?

Sizin önerileriniz ne olur? yaklaşık 5-7 ay içinde 7-8bin civarına bir pc toplayacam zaten sadece geçici bir süre için ekran kartı bakıyorum şöyle BF4'de 50-60 fps versin low mediumda 1080p.

İşlemci olarak: amd athlon(tm) ii x3 435 'ye sahibim ama bios'dan 1 tane çekirdeğili açtım işlemcim amd phenom ii x4 b35 Oldu.

Bu alıcağım kartlardan her hangi biri, işlemcim ile sıkıntı çıkartırmı?

500W Psu yeterli olurmu buda son soru :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] Aga bak bi :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
biraz daha çık, benimkini satayım sana :)

Ya abi almak isterim ikimizinde işi görülür ama ben daha fazla harcamak istemiyorum.

Şu anda 6000TL nakit para var bende bunu 8 küsür bine tamamlamam gerekiyor, kulaklık klavye gibi cart curtlar içinde ayriyetten para gerekiyor benim için şu anda 10 20tl bile önemli 100tl koyuyorum ekran kartımın üzerine.

Zaten 450 falan vericek olsam gider 6000Tlye sistem toplarım daha iyi.

Kartın çok güzel beğendin biliyorum ama yapıcak bişi yok abi şu 5-6 ay boyunca bf4, payday 2 gibi oyunlarda iyi fps vermesi için bir kart alıcam 385 tl civarına taş çatlasın 400 oda belki sonra bu pc kenara gidicek yada satıcam, içinden SSD alıcam onun haricinde her şeyiyle satıcam.

Zaten bana ücreti vermeyecekler vatandan geçerli olan 270 tl civarında bir çek vericekler onun üzerine koyup alıcam direk 385tl cebimden çıkmayacak yani :D 100 110falan çıkıcak.

Reaksiyon puanı
2,148
sorun değil şansımı denedim :D
şimdi toplayıp, bi daha bunu satıp başka mı toplayacaksın, neden beklemiyorsun?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
sorun değil şansımı denedim :D
şimdi toplayıp, bi daha bunu satıp başka mı toplayacaksın, neden beklemiyorsun?

Dediğini tam anlamadım ama ben tamamen yep yeni bir bilgisayar toplayacam, modeminden mause'a kadar o yüzden şu anda kullandığım pcyi bir siteye koyarım artık ne zaman teklif gelir orasını bilemem aciliyeti yok :D

Konuyu saptırdım şu konuya biri yorum yazabilirmi? hangi kartı alıyım?

Reaksiyon puanı
2,148
Dediğini tam anlamadım ama ben tamamen yep yeni bir bilgisayar toplayacam, modeminden mause'a kadar o yüzden şu anda kullandığım pcyi bir siteye koyarım artık ne zaman teklif gelir orasını bilemem aciliyeti yok :D

şimdi idarelik bi pc toplayıp daha sonra başka pc toplayacaksın sandım :)

dediğin gibi dağılmasın, kolay gelsin :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

Sana bu kart iyi gider. Fakat sen anakart işlemci ram psu marka model bide kaç tane molex kabloyla fan bağlı onun sayısını falan herşeyi söylersen sana tam watt hesabı yapar toplam donanımın kaç watt enerji çektiğini falan hepsini söylerim

Ekran kartı bu olucak verdiğin, 760gm-p33 anakart, amd phenom ii x4 b35 işlemci, 1333mhz 4GB ram, 120gb corsair ssd, 500gb HDD, 1 tane dvd cd okuyucu varda kullanmıyorum.

Kasanın önünde ve arkasında fan var ve işlemcide stock, bide bu alıcağım ekran kartında 2 tane olucak.

500w psu var.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ekran kartı bu olucak verdiğin, 760gm-p33 anakart, amd phenom ii x4 b35 işlemci, 1333mhz 4GB ram, 120gb corsair ssd, 500gb HDD, 1 tane dvd cd okuyucu varda kullanmıyorum.

Kasanın önünde ve arkasında fan var ve işlemcide stock, bide bu alıcağım ekran kartında 2 tane olucak.

500w psu var.

O PSU yeter sana