Chrome geçti diyorlardı. Ama bu istatistikte de geçer sürekli artışta ve firefox sürekli düşüşte.
Kullanan Sayısı Az Olsa Bile Her Zaman OPERA![]()
Firefox'u beğenme sebebiniz hakkında değil de diğer mesele hakkında bir şey söylemek isterim. Sayfanın kimin nasıl kodladığı önemli değil tarayıcınız düzgün açması önemli diyorsunuz. Web standartları madem önemli değil, o zaman web standartlarnın yaygın olmadığı ve Netscape - Internet Explorer savaşının olduğu zamana geri dönelim ve web sayfalarının yarısını açmak için Internet Explorer diğer yarısını açmak içinse Internet Explorer kullanalım.Opera performans olarak en iyi tarayıcı katılıyorum, ama sitelerle de en uyumsuz tarayıcı. Kimden kaynaklandığı beni ilgilendirmiyor açıkçası, ben sayfaları düzgün gösterip gösteremediğine bakarım. Norton'un tarayıcı koruması ile de uyumsuz. Ayrıca IDM ile de sorunlu. Başlarım öyle tarayıcıya.
Chrome'u ise tarayıcıdan saymıyorum. Geçen gün Comodo Dragon kurdum, performansı Chrome'dan daha iyi. Sanırım bilgileri çalacağım diye her veriyi toplamaya çalışması tarayıcıyı da yavaşlatıyor.
Firefox ise oyun hamuru gibi, istediğiniz şekle sokabiliyorsunuz. Sevme nedenimiz de bu zaten. Her şeyi geçtim; Adblock Plus, Stylish, Download Helper gibi eklentileri bile tek başına birer kullanma sebebi. Hız konusunda da bir eksiği yok. Daha ne diye diğer tarayıcılarla uğraşayım ki?