En Çok Korkutuğun Anınız Nedir?

Reaksiyon puanı
277
Aklıma geldi bir sorayım dedim benim en çok korktuğum anlar bir köpeğin beni 2 kez ısırması arabanın bana çarpması daha sonra arabanın içinde geçirdiğim araba kazaları evimizin sığınağında karanlıkda dolaşan adam 11 yaşındayken kazara ekran kartı driverini silmem babamın 2kez bayılması ve 12 yaşında çzigi film izlemek için gittiğim sitede +18anime görmem(3yıldır anime görünce midem bulanıyor)

peki sizin nasıl olaylarınız oldu

Son düzenleme:

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Aklıma geldi bir sorayım dedim benim en çok korktuğum anlar bir köpeğin beni 2 kez ısırması arabanın bana çarpması daha sonra arabanın içinde geçirdiğim araba kazaları evimizin sığınağında karanlıkda dolaşan adam 11 yaşındayken kazara ekran kartı driverini silmem babamın 2kez bayılması

peki sizin nasıl olaylarınız oldu
anlatacak hikaye kalmamış valla :D, geçmiş olsun tekrardan.

Reaksiyon puanı
277
kötü anlamda demedim yani, baya kötü anıların olmuş geçmiş olsun,ilk defa böyle bi hikayeler duydum
eyvallah hocam o sığınak +18anime ve babamın 2 kez bayılmesı depresyona soktu beni :( geri kalanının şu anda gram önemi yok tabi köpeğin sırtımda bıraktığı diş izi hariç :(

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476

bir köpeğin beni 2 kez ısırması arabanın bana çarpması daha sonra arabanın içinde geçirdiğim araba kazaları evimizin sığınağında karanlıkda dolaşan adam
Adama bir uçak carpmamiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın power supplynden yanık kokusu gelince , telefonum düşünce , deprem olunca , ilkokulun tuvaletinde kilitli kalınca , evin kapısından geçerken beni korkutan 2 kişi .
Ve niceleri
(Aklıma geldikçe yazarım)

Son düzenleme: