En Çok İçeriği Biz Kaldırttık!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Türkiyemiz zaten basit saçma şeylerde başı çeker. Niye en az işçi ölümü bizde değil? Niye en iyi eğitim kalitesi bizde değil? Boş işlerle uğraşacağına bunlarla uğraşsın hükümet! Bunları başarabilecek bir potansiyel vardır elbet!

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türkiye yine demokraside liderliğini konuşturmuş :lol:
Özel hayata saygı yine hat safhada :lol:

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şaşıran yoktur artık bunlar toplum yararına yapılan sözde olumlu yaptırımlar yoksa ileri demokrasinin, yeni Türkiye'nin temelleri nasıl atılacak.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
SDN de taraflı başlık göreceğimi hiç düşünmemiştim.
türkiyenin hiçbir bilgi talebinin cevaplanmaması göze gelmiyor çoğu mahkeme kararı olan tweet sildirme talepleri göze geliyor.
Teknoloji haberi okumaya geldik yine siyasete bulaştık. Bundan böyle bu şekilde mi devam edecek acaba.
Siyasi dokundurmalı teknoloji haberleri sitesi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

türkiyenin hiçbir bilgi talebinin cevaplanmaması göze gelmiyor çoğu mahkeme kararı olan tweet sildirme talepleri göze geliyor.
Teknoloji haberi okumaya geldik yine siyasete bulaştık. Bundan böyle bu şekilde mi devam edecek acaba.

Hepsini yazdım diye hatırlıyorum haberde. Tekrar okudum, hepsini yazmışım.

- - -

İsimli isimsiz yorum yazanlara genel not: İnternetin sağladığı özgürlük bizim coğrafyamızda sindirilebilir bir şey değil, bunu anlıyorum. Garip geliyor. İsimli isimsiz yorum yazan kişilerin Rusya'nın sicilinden haberdar olmadıkları belli. zamanında internet ekipmanını bile kayıt altına almaya çalışmış bir ülkedir. Bugün yarın sizin bilgilerinizi bulunduğumuz ülkenin kanunlarına mugayir biçimde isterse biz de onu vermeyiz (gerçi bizde devlet her şeyi alırım diyor). İnternetin küreselliği yerel yönetimlerin kanun anlayışını eziyor. Bunu vurgulamak siyaset mi? Kimse sevmediği fikirleri dinlemek bile istemiyor görünüşe göre. En azından ingilzice bilen yakınlarınızdan rica edin Chilling Effects.org adresinde kim neyi neden istemiş, görün. :) Ya da görmeyin :P

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19

Emin ol şu yazdığın kadar taraflı bir haber değil... "Twitter denen fitne"nin teknoloji haber sitesitesinde olmasını bile hazmedemeyenler var :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sistem değişmedikçe böyle haberleri daha çok duyarız.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Akıllı olun en çok içeriği biz kaldırttık! Ah pardon bu kötü bişeydi dimi.

İnsan iyi bir şeyde ilk olmak istiyor valla , bizde bir umut bekliyoz işte

riad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Berkin Bozdoğan kardeşim, teknoloji sitesine siyaset karıştırıp sonra benim düşüncelerim demek bir garip olmuş. Editörlük için yanlış bir site seçmişsiniz. Buradaki bir editörün böylesine amatörce bir hataya düşeceğini tahmin etmezdim. Siyasetten çıkıp yalnızca istatistiki verileri vermeniz yeterliydi, okuyucular kendileri yorumlayabilir.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Merhaba,

Hepsini yazdım diye hatırlıyorum haberde. Tekrar okudum, hepsini yazmışım.
evet hepsi yazılı fakat manşetle hükümet değişen bir ülkede başlık yazının en önemli kısmıdır bence.
çarpıcı olması gerekir elbet. bu sizin taktiriniz. ancak çarpıcı olurken sağa-sola çarpmamasında fayda var.
amaç bu olmasada ülkenin geldiği durumda insanlar havadan nem kapıyor
SDN'nin sıkı bir takipçisi olarak siyasi sebeplerden ötürü sitenin zarar görmesi beni üzer.
Tüm bu dediklerim siyasi görüşünüze karşı olduğum anlamına gelmez. 5 çayındaki vergi muabbetlerine imza atarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Emin ol şu yazdığın kadar taraflı bir haber değil... "Twitter denen fitne"nin teknoloji haber sitesitesinde olmasını bile hazmedemeyenler var :)
benim karşı durduğum kısmı yazının başlığı. ufak bir gönderme gibi görünüyor.
5 çayındaki "aman abi şimdi ona girmeyelim" tavrı veya daha zekice dokundurmalara eyvallah. fakat bu başlık bana doğrudan gönderme gibi göründü.
yorumu yorumculara bırakmak lazım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Twitter obamanın kravatıyla dalga geçen hesabı direk kapatır biz birşey istediğimizde umurlarında olmaz.