Hepsi çöptür. Kullanma. Arttırmıyorlar.Bilgisiyarım birazcık kötü olduğu için Fps uyguluması yükleyim dedim. Ama hangisi daha iyi karasızdım sizce hangi uygulama daha iyidir?
Youtube'da izledim. adam gta da 45 fps alıyor razer cortex'i açtıktan sonra 60 70 falan alıyor bende denicektimde pekiHepsi çöptür. Kullanma. Arttırmıyorlar.
Denemekte fayda var sonrasında ne demek istediğimi anlayacaksın..Youtube'da izledim. adam gta da 45 fps alıyor razer cortex'i açtıktan sonra 60 70 falan alıyor bende denicektimde peki
Razer cortex oyunun ayarlarını ekran kartının gücüne göre optimize ediyor. Aynısını zatenNvidia Geforce Experience ile yapabiliyorsun.Youtube'da izledim. adam gta da 45 fps alıyor razer cortex'i açtıktan sonra 60 70 falan alıyor bende denicektimde peki
Donanımsal durumu hiç bir uygulama iyileştiremez..
Doğru söyliyorsun. programlar sadece oyunun veya bilgisiyarının çözünürlüğünü ve grafiklerini falan düşürüyor ne dediğini anladımDenemekte fayda var sonrasında ne demek istediğimi anlayacaksın..
Cortex arka planda çalışan uygulamaları devre dışı bırakarak oyuna odaklanmasını sağlıyor. Kendim uzun bir süre kullandım, böyle bir sonuç doğurmuyor.Youtube'da izledim. adam gta da 45 fps alıyor razer cortex'i açtıktan sonra 60 70 falan alıyor bende denicektimde peki
Razer cortex gibi yazılımlar sürücü güncelleştiriyor falan diyorlar, daha beter ediyor bilgisayarı. pc'yi gidip herhangi bir programla hızlandırmak zor. Bilgisayar içi birkaç ayar yaparak 2 3 uygulamanın açılma hızını değiştirirsin oda belkiBilgisiyarım birazcık kötü olduğu için Fps uyguluması yükleyim dedim. Ama hangisi daha iyi karasızdım sizce hangi uygulama daha iyidir?