En berbat futbol transferleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Futbol kulüpleri bugüne kadar öylesi berbat bir o kadar tuhaf transferlere ve icraatlara imza attılar ki.. Bu garipliklerin bazılarında medyanın da payı var.Yıllar geçse de hafızalardaki yerini hiç kaybetmeyecek.Gerçekten bu da olmuş mu dedirten haberler. Aslında haber demek masum kalıyor.

Fenerbahçeli iki yöneticinin Figo'yu Barcelona'da izlemeye gitmesi.

Trabzonspor'un Chelseali Schevchenko'yu 19 yaşında Trabzon'da denemesi, beğenmeyip geri göndermesi.

Trabzonspor'un Gine'den aldığı Shaka isimli futbolcunun basın tanıtımında defalarca denemesine rağmen üçten fazla top sektirememesi.

Fanatik gazetesinde yıllar önce çıkan Ali Şen, Ronaldo'yu almıyor haberi.

Campbell'i alan Trabzonspor'un 9 maç üst üste gol atamaması üzerine başkan M. Ali Yılmaz'ın "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" ve "yamyam" demesi ve Campbell'in ülkesine dönmesi

Galatasaray’da bir dönem forma giyen Iorfa’nın aslında 100 metre koşucusu olduğu, para kazanmak için futbolcu olduğu iddia edildi. Daha sonra top koşturduğu İngiltere İkinci Ligi'nde gol kralı oldu.

Fenerbahçe'nin transfere 120 milyon dolara yakın para harcaması (2000 yılı)

32 yaşında Fenerbahçe tarafından transfer edilen Kenneth Andersson'un "benim yaşımda bir utbolcuya bu kadar parayı nasıl verdiler anlayamadım" diye açıklama yapması.

Beşiktaş'ın Ayhan'ın transferi için 1998 yılında 9 milyon dolar bonservis bedeli ödemesi.

Kompela isimli şovmen-futbolcunun sadece şaklabanlık yaptığı için gittiği ülkeden Gaziantep'e geri getirilmesi.

(Bilgi: Maraton)

Kaynak

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gol makinesi çamaşır makinesi hahah :D :D :D lafa bak

ikikuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Campbell'i alan Trabzonspor'un 9 maç üst üste gol atamaması üzerine başkan M. Ali Yılmaz'ın "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" ve "yamyam" demesi ve Campbell'in ülkesine dönmesi

:D

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Trabzonspor'un Chelseali Schevchenko'yu 19 yaşında Trabzon'da denemesi, beğenmeyip geri göndermesi.

ilk defa duydum :^) şaşırdım :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
abanoz dedi ki:

ilk defa duydum :^) şaşırdım :)

Bende :S

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
süper komik ya, yaz geldi yine transfer geyikleri başladı bakalım, bu sene neler çıkacak :)

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
+ Beşiktaşın defansa çare olur diye aldığı gordon'un 3 metreden uzağa pas atamaması

+ fb'nin ariel ortagası başlı başına komedi :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Fenerbahçenin Roberto Carlosu alıp Carlosun hiç bişe yapamadığı ve sadece isminin olduğu, küçük bir sakatlık sonucu hala tedavisinin 3 ay sürecek demeleri ölmüş futbolcuya ismi olduğu için para yedirmeleri.

Bir Beşiktaşlı olarak kendi transferlerimizi hiç yazmıyorum.Ligin en kötü transfer yapan takımları arasında uzak ara lideriz :(

Galatasarayın ribery faciası zaten başlı başına transfer felaketi'ydi.

viyaduk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dönemin Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan Kaka'yı 17 yaşında izleyerek beğendiği ve bonservis için istenen 1.2 milyon dolara "O yaşta bir çocuğa bu kadar para verilir mi?" demesi...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
viyaduk dedi ki:
Fatih Terim'in Stephan Appiah'ı 17 yaşındayken Florya'da 15 gün denemesinin ardından beğenmemesi...

Flood yapmayalım yazacaklarımızı tek mesajda yazalım.

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla benim bildiğim en gereksiz transfer, misse misse diye bir adam almıştık, hiç oynamadı, artı yine çok gereksiz, jun diye biri vardı, ama hayatımda gördüğüm en komik futbolcu, gs'Nin aldığı ali lukunku'dur :D