En başarılı 10 belediye başkanı; İmamoğlu sıralamada yok!

Reaksiyon puanı
10,315
ORC'nin yaptığı ankete göre, en başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinin ilk sırasında Fatma Şahin yer aldı.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Bugün akp ve mhp evliliğine yüzde 52 oy ayarlayıp kalanları dağıtan iktidar yanlısı şirkettir.

Hatta bu orc 31 mart secimlerinde buyuk darbeyi yedikten sonra önceki anket sonucu içeren twitlerini sildiler.

Zaten yorumları da buradan görebilirsiniz , tarafsız bir şirket değiller , hükümet yanlısı :)

Reaksiyon puanı
10,315
Bugün akp ve mhp evliliğine yüzde 52 oy ayarlayıp kalanları dağıtan iktidar yanlısı şirkettir.
Hatta bu orc 31 mart secimlerinde buyuk darbeyi yedikten sonra önceki anket sonucu içeren twitlerini sildiler.
Zaten yorumları da buradan görebilirsiniz , tarafsız bir şirket değiller , hükümet yanlısı :)

Tabii haber Sözcü kaynaklı olmayınca tu kaka. Ya da Ekşi sözlük.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255

Ak Partili olsalar bile peki neden listede CHP'li belediye başkanları da var?

Reaksiyon puanı
10,315
Bana kalsa İmamoğlu'nu 70'lerin üstüne çıkarmam ilk 10 nedir? (fakat Maçoğlu'nun yokluğu şaşırttı).
Sanırım büyük şehirler için yapılmış bir anket. Tunceli küçücük bir yer. Ama şu Maçoğlu diyorum acaba Ankara İstanbul gibi bir yere başkan olsaydı aynı başarıyı sürdürebilir miydi?

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Başarı oranı derken neyi kastediyor? Neye göre başarılı olup olmadığı belirleniyor? Böyle sorular sormak isterim. Ayrıca Mansur Yavaş'ı zirvede bekliyordum, şaşırtıcı oldu liste benim içim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Başarı oranı derken neyi kastediyor? Neye göre başarılı olup olmadığı belirleniyor? Böyle sorular sormak isterim. Ayrıca Mansur Yavaş'ı zirvede bekliyordum, şaşırtıcı oldu liste benim içim.

Sanırsam her Büyükşehir belediye başkanının bulunduğu ilde belli sayıda insana sorular sorup belirliyorlar. atıyorum 100 insandan kaç tanesi Belediye başkanından memnun ise ona göre oran çıkarıyorlar.
Mesela bu liste 2019 Kasım ayındaydı sanırım gene yayınlanmıştı o listede açık ara İBB başkanı Ekrem İmamoğlu 1. idi. 6 ayda yaşananlar ilk sıradan alıp ilk 10'a bile sokamamış mesala.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Sanırsam her Büyükşehir belediye başkanının bulunduğu ilde belli sayıda insana sorular sorup belirliyorlar. atıyorum 100 insandan kaç tanesi Belediye başkanından memnun ise ona göre oran çıkarıyorlar.
Mesela bu liste 2019 Kasım ayındaydı sanırım gene yayınlanmıştı o listede açık ara İBB başkanı Ekrem İmamoğlu 1. idi. 6 ayda yaşananlar ilk sıradan alıp ilk 10'a bile sokamamış mesala.
Dediğiniz şekilde olabilir fakat zannetmiyorum başarı oranı dedikleri şeyin memnuniyet olduğunu. Ben başarı oranını yaptığı icraatlerin tamamlanma oranı şeklinde düşündüm fakat oranlamasını nasıl yaptıkları anlamadım.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Dediğiniz şekilde olabilir fakat zannetmiyorum başarı oranı dedikleri şeyin memnuniyet olduğunu. Ben başarı oranını yaptığı icraatlerin tamamlanma oranı şeklinde düşündüm fakat oranlamasını nasıl yaptıkları anlamadım.
Sevgili kararsız, zaten başarılıysanız insanlar memnun oluyor, bunu da gösteriyorlar.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
İmamoğlu fasa-fiso.
Gerçek Liste:
1- Yılmaz Büyükerşen
2- Mansur Yavaş

Ötesi yok.

Reaksiyon puanı
10,315
İmamoğlu fasa-fiso.
Gerçek Liste:
1- Yılmaz Büyükerşen
2- Mansur Yavaş

Ötesi yok.
Mansur YAVAŞ'ın başarılı olması için daha bir yıl geçmesi lazım. Şu ana kadar fena sayılmaz, ama hoşuma giden tarafı şov'dan, gösterişten ve polemikten uzak işine bakıyor olması.

Burda Yılmaz BÜYÜKERŞEN başarı konusunda tartışmasız başarılı bir insan. Partisi, görüşü ne olursa olsun kimse bunun aksini iddia edemez. Ama başarı deyince AK Partili olunca niye yakıştıramıyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum işte.

• Beğen
Reactions: _X_

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Mansur YAVAŞ'ın başarılı olması için daha bir yıl geçmesi lazım. Şu ana kadar fena sayılmaz, ama hoşuma giden tarafı şov'dan, gösterişten ve polemikten uzak işine bakıyor olması.

Mansur Yavaş'ı bende çok severim beğenirim gerçekten show ile işi yoktur sessiz sedasız işini yapmaya çalışır ve devlette alt üst ilişkilerini gerçekten biliyor. Yok ben kanal kanal gezeyim az polemik olsun bakanlara çatayım Cumhurbaşkanına laf yetiştireyim devleti veya kurumlarını zayıf göstereyim derdinde olmaz hiç. ( Buda Milliyetçi bir kültürden ve MHP altyapısından geldiği içindir büyük ihtimal. )

Ama onunda bence tek yanlışı Melih Gökçek ile uğraşması ve ona laf vermesi. Mansur Yavaş onunla uğraşında Melih Gökçekte boş durmayıp onunla uğraşıyor. ( BÜyük ihtimal eski seçimden kalan bir hesaplaşma ama bence yıpratıyor Mansur Yavaş'ı bu hamleler Melih Gökçek'in 25 yıllık bir Ankara geçmişi olması çevresi geniş TV kanalları var çoğu gazeteciyi tanıması Sosyal medyayı aktif kullanması flan gereksiz zorluyor bence.

Yok çok büyük yolsuzluğu var onu bulduk diye haberler dolaşıyor mahkemeye verecez sürüm sürüm sürünecekler 1 yıl oldu daha hiç bir şey olmadı. ( Melih Gökçek çok zeki bir adam yaş tahtaya basmaz )

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
ORC'nin yaptığı ankete göre, en başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinin ilk sırasında Fatma Şahin yer aldı.

Orç pek de güvenmemek lazım İstanbul seçimlerinde imamoğlunu 2.5puan geride aynı zamanda yavaşı da geride gösteriyordu. Ama onlar kazandı bu gibi anketler doğru sonuç vermesi zaten beklenmez hata payı elbet vardır ama bu şirketin bence kabul edilebilir değil.