En Az Bilgisayarda Ki Kadar Kaliteli Mobil Hikaye Oyunları!

Bu konuyu okuyanlar

Akagi

Doçent
Katılım
14 Kasım 2020
Mesajlar
967
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
841
Puanları
93
Mobil tarafta da Bilgisayar kadar olmasa da güzel ve akıcı hikaye oyunları var 1 numara ile başlıyalaım.

1-Dentures And Demons
1619444641826.png

Oyunda bir dedektifi canlandırıyoruz hikaye ise şöyle başlıyor. 4 arkadaş gizemli bir perili köşk görürler. Hepsi merakından içeri girer içeride değişik sesler duyduktan sonra etraf kararır ve hikayemiz başlar. Karakterimizin hem çocukluğunu hem de gelecekte ki büyük halini oynuyoruz. Oyun türk'çe çeviri ekibi gerçekten çok iyi göndermeler yapmış. Oyunun bazı kısımlarında türk dizilerine gönderme gibi şeyler koymuşlar. Oyunda satın alabileceğiniz tek bir şey var o da sadece ek bir içeriği açıyor .Hikaye de her hangi bir değişiklik olmuyor sadece yapımcıya destek amaçlı gibi bir şey. Oyunda dedektif olarak Takma dişler tarikatını yenmeye çalışıyoruz. Üyeleri yakalamaya çalışıyoruz yeri gelince kötü karakterler yerine geçip oynuyoruz. Yapan kişi Sui adında ki tek bir kişi. Oyuna tam 1 senesini uğraşmış Play store puanı 56 bin oylamaya 4.8 gerçekten çok iyi bir puan. Oyun 4. duvarı çok iyi bir şekilde kırıyor.
Oyunun 2'si de mevcut!!!
Uyarı:
Bu oyun kinaye, kara mizah ve birçok sinir bozucu şey içerir. Eğer kolayca gücenen biriyseniz lütfen bu oyundan uzak durun.
Play Store İndirme Linki
App Store İndirme Linki
Trailer;

2-Data Wing
1619445349592.png

Oyunda bir adet datayı yönetiyoruz. Bu data belli bir yerden belli bir yere bilgi taşıyor. Aslında telefonumuzda bilgileri taşıyan bir adet bilgiyiz kısaca. Biz Ayşe adlı kişinin telefonunda ki bir datayız. Oyunu oynarken onun yaşadığı şeyleri görüyoruz. Ve tabi ki de bizi yöneten bir yapay zeka var. Bu yapay zeka bize emirler verip bilgileri taşımamızı sağlıyor. Yapay zekanın amacı ise telefondan çıkıp insan olmak. Ama bu o kadar da kolay değil. Karşısına çıkan kötü yapay zekalar oluyor. Devamını oynayıp öğrenebilirsiniz .Play storede yarım milyon yoruma 4.8 bir puana sahip bu da çok iyi olduğunu özetler nitelikte. Oyunu Dan vogt adında bir kişi yapmış.
Play Store İndirme Linki
App Store İndirme Linki
Trailer;

3-Smow Here
1619446022896.png

Oyunda bir den bire telefonumuza tanıyamadığımız birisi mesaj atıyor. Bizden yardım istiyor. Başının dertte olduğunu söylüyor. Bizim maceramızda burada başlıyor. Tanımadığımız bu kişi otelde bir odada mahsur kaldığını söylüyor. Kapının biri tarafından zorlandığını acele etmemizi söylüyor Bu oyunda gerçekten biriyle mesajlaşıyormuşuz gibi seçimler yapıyoruz. Diyelim ona odayı araştırmasını söyledik. Bize gerçekten de odayı araştırmış gibi 10 dakika sonra mesaj atıyor. Ya da bir otobüse bindi onun nereye doğru gitmesi gerektiğini seçiyoruz oraya doğru gidiyor. Yarım saat sonra otobüsten inince size mesaj atıyor. Yanlış seçim yapıp kızı öldürürsek son seçim noktasından devam ediyoruz.
Play Store İndirme Linki
App Store İndirme Linki
Trailer;


Eğer beğenirseniz bunun 2'sini yapabilirim :)
Gerçekten yaparken uğraştım yoruldum.
İyi günler dilerim :)
 

Ekli dosyalar

  • 1619444635978.png
    1619444635978.png
    33.7 KB · Görüntüleme: 87

CraYen

Müdavim
Cezalı
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
1,469
Reaksiyon puanı
1,005
Puanları
113
Six GUns ve Vegas Gangsteri demedin beni üzdün :(
 
Üst