Emulatör ile oyun açmak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler öylesine düşünürken birden aklıma bakın ne geldi :clap:

PlayStation 3'ün donanımı çok düşük ama hem GTA IV hem de GTA V sorunsuz oynanıyor. Ben de GTA IV'de hafif kasan, GTA V'yi ise çıktığında hiç açamayacağından emin olduğum bilgisayarımda, oyunların PC sürümlerini değil de; PS3 sürümlerini indirip bir PS3 emulatöründe oynasam, hem PS3 daha az sistem gerektiriyor böylelikle oyunlarda gerekli akıcılığı da elde etmiş olurum?

Athlon II 4 çekirdek 2.8 GHz işlemci, 2 GB RAM, HD 3850 1GB 128Bit grafik kartı ile PS3 emulatöründe daha iyi sonuç alabilir miyim? Denemeli miyim?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Öyle bir emülatör yok!

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Emulatör farklı bir olay. Ben 1-2 yıl önce benzer bir şey denedim. NFS oyunlarından birini (PC versiyonu, bilgisyarımda kasmayan ) PS2 emulatöründe (PS2 oyunu) açmıştım ama kasmıştı. Ben şu anki PS3 emulatörüyle (evet varmış hatta açık kaynak... ama denemedim) o sistemde kasmadan oynayabileceğini sanmıyorum.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bahsettiğiniz gibi emulator çıktığında torunları mizla oynariz artik :D

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi an çok ümitlenmiştim. :(

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ram miktarı çok düşük :) ps2 oyunlarını emulatoru vardı da ps3 emülatörü yok diye biliyorum youtube se ki videoları diyorsan dikkat et ne link var ne anlatım var palavere bunlar hahahh

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
PS3 için yıllardan beri emülatör geliştiriliyor ancak bugüne kadar bir arpa boyu yol bile alınmadı, En son bir iki ay önce bir oyun emülatör ile çalıştırıldı ancak oyunun görüntüsü oldukça bulanıktı ve birçok sorun vardı. PS3 oyunlarını emülatör de oynamak için yıllarca beklememiz gerekecek.