EMUI 10 neden gelmedi ?

Yusufemirsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei p30 lite EMUI 10 geldi diyorlar ama bana gelmedi ne yapmalıyım

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
Parti parti yayınlanır güncellemeler fakat o surum çıkalı çok olmadi mi?
HiSuite’tan güncellemeyi deneyebilirsin.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Genellikle ilk Asya ülkelerine gelir. Malezya ve Hindistan bu ülkelerin başındadır. Avrupa çoğu zamanda ikinci planda olur. Bizim ülkemiz telefon üreticileri olarak Avrupa'da gözüküyor. Ama çok istiyorsanız bölgeyi değiştirmeyi ya da HiSuite'den yüklemeyi deneyin.

UmutPasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Huawei tüm cihazlarına aynı anda yeni sürümü yollamaz. İlk başta genellikle Asya ülkelerinden başlar, sonra da Avrupa ülkelerine geçer. Aynı zamanda güncellemenin gelme tarihi cihazın model numarasına göre de değişiklik gösterebilir.

YKartal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cihazınızın model numarasına göre güncellemeleri alabilirsiniz. Aynı anda gelmiyor güncellemeler. Benim 1 telefona geldi diğerine gelmedi. Yukarıda yazdığım açıklamayı iletti müşteri destek ekibi.

ÇağrıTemürlenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Huawei p30 lite EMUI 10 geldi diyorlar ama bana gelmedi ne yapmalıyım
Bölge bölge gönderildiği için alamamış olabilirsin destek uygulamasındada arada bir kontrol et istersen birde hicare uygulamasından telefonunu bilgisayara bağlayıp oradanda kontrol edebilirsin.

YKartal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cihazınızın model numarasına göre güncellemeleri alabilirsiniz. Aynı anda gelmiyor güncellemeler. Benim 1 telefona geldi diğerine gelmedi. Yukarıda yazdığım açıklamayı iletti müşteri destek ekibi.