Emre Çolak bu hafta gidiyor

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
EMRE-%C3%87OLAK_AMK_MAN1.jpg

Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Çolak, adım adım Almeria'ya yaklaşıyor.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezonu ikinci olarak tamamlayan Galatasaray’ın genç oyuncusu Emre Çolak yol ayrımında.
Geçen sezon Süper Lig’de sadece 15 maçta forma şansı bulabilen Emre, Prandelli’nin raporuna göre takımdan ayrılabilir. Daha önce de Emre hakkında açıklamalar yapan temsilcisi Ogan Tarhan, Almeria’nın Emre’ye olan ilgisini doğrulamış, Emre Çolak’ın da bunu düşündüğünü söylemişti. İspanyol AS gazetesi ise bugünkü sayısında bu transferin bu hafta biteceğini duyurdu.
Almeria’nın bu hafta içinde iki ya da üç transferi açıklamasının bekelendiğinin belirtildiği haberde, Barbosa ve Suso’nun yanında Emre Çolak’ın da bu takıma imza atmak üzere olduğunu yazdı. Oyuncu hakkında da bilginin yer aldığı haberde Emre’nin Galatasaray’da genelde sol kanatta oynadığı, fakat sağ kanat ve ortada da oynayabildiğinin altı çizildi.

Kaynak : http://amkspor.com/2014/07/08/emre-colak-bu-hafta-gidiyor-324788/

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kalmasını isterdim ama bir türlü ilk 11 de kendine yer bulamıyor ve bulamayacak da.Ne diyelim giderse umarım çok başarılı olur.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence Emre içinde yararlı olur eğer gittiği takımda ilk 11 de görev bulabilecekse..

çünkü Galatasaray da çok forma şansı bulamadığı için kendini geliştirmesi yavaş..

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amrabata söyleniyorduk adam Malagada döktürdü.