• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Emre Belözoğlu'ndan Skandal Hareket!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
x5342v.jpg

2nvxhuf.jpg

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu kendisine yapılan bir faul sonrası faulü yapan Kayserisporlu oyuncu Cangele'yi saha kenarından resmen tehdit etti..

Fotografta da gördüğünüz gibi boğazını keserim anlamını taşıyan hareketi sizlerle paylaşıyorum...

Atatürk ne de güzel demiş: Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye...

Birilerinin bu sözü bu oyuncuya hatırlatması gerekir...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Emre'den Fenerbahçe'nin resmi sitesine açıklama! (10.03.2009)

"Evet orada ortaya çıkan bir hareket var ama, bu hareketin bir de öncesi var. Orada iki kişinin arasında geçen diyaloglar var. Bunları kimse duymadı ve bilmiyor. İnsanlar bunları duymadan, bilmeden yorumlar yapıyor. Hele hele söz konusu olan Emre Belözoğlu ise, bu çok daha kolay yapılıyor. Bu olay daha önceki bir olayın yansıması.

Bu yansımadan önce rakip takım oyuncularıyla girdiğim diyaloglar ve bana yapılan benzer hareketler var. Bir kere gazetelerde yazıldığı gibi benim o maçta esas olarak sorun yaşadığım oyuncu Saidou değil, Cangele. Sadece bana ait görüntüler mercek altına alınıyor. Rakip oyuncuların neler yaptığı da bir çok kamerayla böyle detaylı incelenirse, olayın anlamı ve nedeni daha iyi anlaşılır.

Yoksa ben durduk yere niye öyle bir hareket yapayım. Maç içindeki aşırı motivasyonla yapılmış bir hareketti o. Dediğim gibi hep bizim yaptığımız hareketler mercek altında. Bir de rakiplerimiz neler yapmış acaba? İncelensin ve ortaya çıkarılsın. O zaman medyada daha adaletli yorumlar yapılır belki"
dedi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve beklenen özür geldi!.. (FB Resmi Sitesi 11.03.2009)

Kayseri maçında meydana gelen olayları sürdürmek ve büyütmek adına yapılan bu tür haberler, hem oyunculara, hem de Türk sporuna büyük zarar veriyor. Maç içinde gelişen olaylar ve artan tansiyona bağlı olarak yapılmış hareketler var. Bu hareketlerin telafisi de karşı takımdaki oyuncuyla aramda yaşanmıştır.

Dünyanın her yerindeki futbol karşılaşmalarında maçın gerginliğiyle rakip futbolcular arasında birtakım usulsüz davranışlar yaşanır. Önemli olan bu davranışların telafi edilebilir düzeyde olmasıdır ve herkes bilsin ki bu sağlanmıştır. Bir diğer önemli nokta ise biz futbolcuların sahada ve saha dışında göz önünde olan insanlar olduğumuz için daha dikkatli hareket etmemiz gerektiğidir.

Bu nedenle Kayseri maçında kameralara yansıyarak kamuya mal olmuş hareketim, devamında gelişenler kameraya yansımadığı için ve popülist habercilik anlayışlarıyla yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir. Ben yinede yanlış anlaşıldıysam futbolseverlerden özür diliyorum"

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Saygınlığını yitirir.. Gerçi kimse saymıyor artık ama :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ben ortada sporcu filan göremiyorum, siz görebiliyormusunuz?!?!?!

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
el kol hareketi çeker kendini bi'şi' sanır işte fenere gelmemesi gerekirdi gerçi avrupa top koşturan yabancılarında hareketlerini görüyoruz

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hakikaten çok ayıp etti Emre ki zaten Erman Hoca sağolsun verdi veriştirdi bugün. Nasıl bir psikolojidir ki öyle bir hareketi yapabilir insan.
Ligtv de maçta abartmış doğrusu. Futbolcuların tüm muhabbetleri televizyondan duyuluyordu. Hatta bir ara Kayserispor Fenerbahçe ceza sahası içinde çift vuruş kazanınca Fenerbahçe kalecisine nasıl baraj kurulmasını istediğini soran defans oyuncularına Volkan'dan "bilmem" yanıtı gelmesi son derece ilginçti:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adama bak ya. Hele şu yüzündeki hırsa. Elinde olsa oracıkda alacak çocuğun kellesini.

Bir Galatasaraylı olarak bu adamdan kurtulduğumuz için şükrediyorum ben.

Fenerli arkadaşlar da kabullenmesinler böyle bir oyuncuyu. Çünkü onlara da yakışmıyor...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Hatta bir ara Kayserispor Fenerbahçe ceza sahası içinde çift vuruş kazanınca Fenerbahçe kalecisine nasıl baraj kurulmasını istediğini soran defans oyuncularına Volkan'dan "bilmem" yanıtı gelmesi son derece ilginçti:D
Puahaha :D Ciddimisin alabula :D

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Evet ya acaip güldüm yarın çıkar muhtemelen yayın organlarında.
Süper bir enstanteneydi ki gol oluyordu zaten direkten döndü. Baraj olsa bile gol olurdu muhtemelen. Çok sert vurdu Mehmet Topuz.

Bodyguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında bizde kabullenmiyozda mecburiyetten

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kafasına su şişesi fırlattım ama degmedi bi nefret ediyorum bu cocuktan..

Frank

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karaktersizliği her yerinden okunuyor.Bu gibi futbolculara psikolojik olarak ders vermek lazım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe taraftar sitesi ANTU aşağıdaki açıklamayı yapmıştır. Teşekkürlerimizi sunarız...

emre_kayseri_%5BIZN4oV26%5D.jpg

Olmadı Emre! YAKIŞMADI !!!

Kayserispor`la deplasmanda oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın 63.dakikasında rakibinin sert müdahalesine maruz kalan Emre Belözoğlu, saha kenarında tedavisi sürerken üzerindeki formaya yakışmayan hareketler sergiledi!

Saha içindeki muhatabına futbol ve sporla alakasız, çirkin hareketler yapan daha sonra oyuna tekrar dahil olan, ancak Teknik Direktörümüz Aragones`in akıllıca müdahalesiyle 68.dakikada oyundan alınan Emre`nin hareketlerini tasvip etmiyoruz! Mahalle kavgalarını andıran, profesyonellik ve sportmenlikten uzak bu tür davranışlara kim sebep olursa olsun kayıtsız kalmamız mümkün değil! Bu kişi kendi sporcumuz veya yöneticimiz olsa dahi!

Öfkesine hakim olamayan Emre`nin de bu görüntülerden rahatsızlık duyacağını düşünüyor, en kısa zamanda özür dilemesini bekliyoruz!

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Huylu huyundan vazgeçmez...

Bu çocuğa ne olduysa Avrupa'da oldu.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bu çocuğa ne olduysa Avrupa'da oldu.

biz kısaca buna "şımarmak" argoda da "....ü kalkmak diyoruz" ve karakteri bunu kaldıramayan insanlar bu şekilde ün, şöhret vs kazandıkları zaman malesef yaşanıyor bunun gibi mantıksızlıklar...

yazık:icon_-1::icon_-1::icon_-1::icon_-1::icon_-1:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Gereken yorumu sesli olarak yaptım buraya yazmak istemiyorum :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
verilmiş sadakamız varmışta böyle bi musibetten kurtulmuşuz.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bu ilk değil hatırlayın ingilteredede ırkçılık yapmıştı türkiye maçında kol işareti yapmıştı emre kendini çok kaptırıyor inş federasyondan iyi bir ceza gelir..

mehmetak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence kendini tüketti artık yapığı hareketler çok çirkin. ''Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim.''

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Cok cahilce cok acemice bir şey.

Ve müthiş yanlış bir şey.

Afedersiniz kendinisini bilmezin birisi tutsa emrenin tehdit eder gibi hareket yaptığı futbolcuya bi şey yapsa bütün suç emrenin üzerine kalır.

İnsanlar yaptıkları her harekete dikkat etmeli, söylediği her söze dikkat etmeli.

Malum söz ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir...

Ama söz ağızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu ANTU'da bazı fanatikler foruma bari siz yapmayın demiş. Hala Emre'yi savunanlar da var yani.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adamın yaptığı her hareketten sonra üzerine bu kadar giderseniz olacağı buydu insanlarda önce psikoloji bırakmıyorsunuz sonrada sağlıklı davranmasını bekliyorsunuz.
Ne ala memleket biz herşeyi yapalım herşeyi soyleyelim ama sen cevap verme başını önüne eğip işine bak yok öyle yağma sonunda insan patlar ve böyle normal olmayan şeyler yapar. Emre büyük futbolcudur gerisi yalan sadece futboluna bakmasını öğrenirseniz yapacağı diğer hareketlere gerçekten birşey söyleme hakkınız olur şimdi söylenenlerin hepsi boş.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bazı Beşiktaşlılar hala Pascal Nouma diyor ya. Bence insanda önce ahlak'a bakılmalı. Sporcu olsun öğretmen olsun.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
verilmiş sadakamız varmışta böyle bi musibetten kurtulmuşuz.
Şimdi onu almak için birkaç milyon sadaka vermeniz laızm euro cinsinden ki futbolcularınız parasını bile ödüyemiyorsunuz. Emre nin yaptığı hareketi tasvip etmemiz münkün değil. Lakin hocası Hagi ve asli takımının Gs olduğunu düşününce herşeyi beklemekde çok normal oluyor.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Adamın yaptığı her hareketten sonra üzerine bu kadar giderseniz olacağı buydu insanlarda önce psikoloji bırakmıyorsunuz sonrada sağlıklı davranmasını bekliyorsunuz.
Ne ala memleket biz herşeyi yapalım herşeyi soyleyelim ama sen cevap verme başını önüne eğip işine bak yok öyle yağma sonunda insan patlar ve böyle normal olmayan şeyler yapar. Emre büyük futbolcudur gerisi yalan sadece futboluna bakmasını öğrenirseniz yapacağı diğer hareketlere gerçekten birşey söyleme hakkınız olur şimdi söylenenlerin hepsi boş.

tek bişeyi iyi yapsın gerisini hoşgörün demek olur bu. Bu kadar sığ bakmayalım olaya

Atatürk ne demiş? Zeki çevik ve ahlaklı ve hepsi sporcu için olması gereken meziyetler.

iyi top pynasın gerisine karışmayalım oh ne ala memleket, sayın fenerli arkadaşım bu zihniyet ne seni ne de fenerbahçeyi bi yere taşımaz, çıkarın at gözlüklerinizi çevreye bakın biraz...

saygılarımla

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Şimdi onu almak için birkaç milyon sadaka vermeniz laızm euro cinsinden ki futbolcularınız parasını bile ödüyemiyorsunuz. Emre nin yaptığı hareketi tasvip etmemiz münkün değil. Lakin hocası Hagi ve asli takımının Gs olduğunu düşününce herşeyi beklemekde çok normal oluyor.

Galatasarayın orta sahasındeki her bir futbolcu emreden futbol olarak 2 gömlek üstün, kişilik olarak 5 gömlek üstündür. Hal böyleyken Galatasaray kulübü böyle futbolculara milyon eurolar vermez verenler ortadadır. Galatasarayda oynarkende böyle haraketler yapmamıştır,yapamaz,yapmasınada izin verilmez. Galatasaray her futblcusuna parasını öder bu saçma düşünceyi veya ezilirken kurtulmak adına bu iddaayı ortaya atmayıda bırakın.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

:)

GS'li futbolcuların parasını siz kendi cebinizden ödüyorsunuz herhalde bu kadar dertli olduğunuza göre:)

VEya siz GS'nin muhasebecisi felansınız:)

Madem emrenin hareketini tasvpi etmiyorsunuz, madem onun hocasının hagi ve asli takımının gs olduğunu düşününce böyle hareketler beklemek normal oluyor eeee ne diye bu çocuğun peşinde günlerce koştunuz:)

Emre'nin hareketi doğru bir hareket değil.

hangi takımda oynarsa oynasın, nerde yetişirse yetişsin, şimdi nerdeymiş hiç mühim değildir.

yaptğı hareket mühimdir, eğer doğru buluyorsanız doğrudur deyin yanlış ise yanlış deyin.

Hiç boşuna başka yerlere sataşmayın.. Bu şekilde bir yere varamazsınız.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6

kardeş adam bizdeyken böyle şeylerini görmedim ben cok hırslı ve saglam oynuyodu dikkatini çekerim şuan sizde oynuyor paranın verdigi rahatlıkla istedigi yapıyor..parayla saadet olmadıgını GALATASARAY da görebilirsin herşeyin para olmadıgını görüyon herhalde bizim takımda.

şunuda söyleyim biz para vermedende bu ligde çok şampiyonluklar yaşadık..sizde para verip ne kadar yıldız söndürdünüz hatti var hesabı yok.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Emrenin bitek hırsını seviyorum bu tür hareketleri de mazur görün canım .