Emre Belözoğlu'na hapis şoku

Reaksiyon puanı
10,327
Emre Belözoğlu'na hapis şoku

705078618712.jpg

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, Kasımpaşa Spor Kulübünde Sportif Direktör olarak görev yapan Oğuz Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede 4 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemi talep edilen Belözoğlu için mahkemenin iddianameyi kabul etmesiyle süreç başlayacak.

kaynak

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Türk futbolu bitmiş zaten (italyan futbolu gibi). de.. kim diyor TÜrkiye Cumhuriyetini bitirelim diye o kısmını anlayamadım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bişeyin bittiği yok futbolu bitiren isimler bitiyor sadece, bundan sonra hersey daha güzel olacak inş.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Emre nin agzı çok bozuk saydırıyor sürekli.Ama yırtar bundan da hapis filan hikaye

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanki Emre önceden farklıydı. Eskiden de aynıydı şimdide aynı ve hala da birşey olmadı bu saatten sonra da olmaz.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emre Belözoğlu durup dururken kimseye ağzını bozmaz niye bozsun hakedene hakkettiği cevabı vercen sen x şekilde verirsin ben y şeklinde orası kişinin kendisini bağlar durup dururken insanlara küfür ettiyse ki ben inanmıyorum o onun ahlak seviyesini gösterir.