Emre Aşık 1 yıl daha G.Sarayda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Emre Aşık 1 yıl daha G.Saray’da!

Galatasaray'da bu sezon ikinci baharını yaşayan ve yaşanan sakatlıkların ardından savunmanın yükünü adeta tek başına üstlenen Emre Aşık olağanüstü performansının ödülünü yeni sözleşmeyle aldı. Geçen sezon Kalli tarafından Ankaraspor’a kiralanan ancak bu sezon Emre Güngör ve Servet’in sakatlıklarında savunmanın belkemiği olan Emre Aşık, 18 maçta ilk 11’de oynarken, 1559 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılılarda sezon sonu Hasan Şaş ve Ümit Karan gibi emektarlar gönderilirken, yönetim 36 yaşındaki yıldızın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
valla sezon başında ne işi var diyodum , geçti emreden artık diyodum ama beni yanılttı..
iykide yanılttı :D

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kahvede maç izlerden emreyi gösteriyor televizyon.Bütün millet canlı bomba diye bağrıyor. :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Canlı bomba filan demeyin valla. Öyle ya da böyle süper oynadı bu sezon.

Takımın Arda ile en iyisiydi.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Doğru canlı bomba gibi adam ama bu sezon iyi iş çıkardı Jübilesinide takımda yapıp gider...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
biz en iyisi bu sene sağlık ekibini değiştirelim yaw :D bu en büyük transferimiz olur :D Takımın diğer yarısı hastahanede maç oynuyor :D sağlık ekibi böyle oldukça emre futbolu bırakmaz :D