Emre, Adada manşetlerde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Millli futbolcununun Fenerbahçe’ye imza atması İngiltre’de geniş yankı uyandırdı. Dev transfer, manşetlerden duyuruldu

EMRE’nin Fenerbahçe’yi transferi, ada basınının sayfalarında da gniş yer buldu. Chronicle gazetesinin web sitesinde “Fener, Emre’yi ezeli rakibi Galatasaray’ın burnunun ucundan çekip aldı. Emre, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nin tadına yeniden bakacak.” yorumları yapıldı. BBC’de “St James’te parkta parlamayı başaramayan Emre ülkesine dönüyor. Newcastle’lı yöneticiler henüz transferle ilgili bilgi vermedi ancak bonservis bedeli 8 milyon sterlin civarında olacak” denildi. Emre ile ilgili “Türk milli takımının yeni kaptanı, 2002’de takımının Dünya Kupası’ndaki başarısında önemli rol oynamıştı.Ama Newcastle ile çıktığı 58 maç ona yetmedi” denildi. Guardian gazetesi “Türk milli takımının yıldızı, Newcastle’daki üç yılın ardından başarıyı evinde arayacak. Emre pazartesi günü imzalayacak” diye yazdı.

http://www.fotospor.com/haber.jsp?cid=32257

kepcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç para alacağını herkes yazdı ama ederi ne kadar kimse çıkıp bir şey söylemedi.

Amesfa Not : Hakareti sevmiyoruz dimi. !!!

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
kepcee dedi ki:
Kaç para alacağını herkes yazdı ama ederi ne kadar kimse çıkıp bir şey söylemedi.

:S yaa anlamyorum futbolcuların karakteri sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? adam top oynuyor ki bu kadar para veriyorlar.. oynamasa zaten vermezler.. ayrıca eminim sizde futbolcu olsanız neresi para veriyosa orada oynardınız.. atalarımız ne demiş iş başka dostluk başka..

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
keyloger dedi ki:
kepcee dedi ki:

:S yaa anlamyorum futbolcuların karakteri sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? adam top oynuyor ki bu kadar para veriyorlar.. oynamasa zaten vermezler.. ayrıca eminim sizde futbolcu olsanız neresi para veriyosa orada oynardınız.. atalarımız ne demiş iş başka dostluk başka..

Herşeyden önce insanlığı karakterliği önde gelmelidir, bunu bilir bunu söylerim

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Ben futbolcu olsam, galatasaraydan yetişmiş olsam, türkiyede başka takıma gidip imza atmazdım, hak ettiğime inandığım paradan fazlasında da gözüm olmazdı ..

''Yazımın para ile kısmı bu konu ile ilintili değildir''

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
warkortali dedi ki:
Ben futbolcu olsam, galatasaraydan yetişmiş olsam, türkiyede başka takıma gidip imza atmazdım, hak ettiğime inandığım paradan fazlasında da gözüm olmazdı ..

''Yazımın para ile kısmı bu konu ile ilintili değildir''
futbolcuların yerinde olmadan bilemeyiz. emre gsden yetişti ama fbden alacağı para 3 milyon YTL. bu kararı alırken kendi kazandığı paraya bakıyor mecburen

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Futbolcunun yerindeymişim gibi bir şey mi söyledim, neyse :) hadi bakalım Emre için hayırlısı olsun ..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Zoruna gidenin.................. gerisini anladınız ;D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nergal Lasuax dedi ki:
keyloger dedi ki:
kepcee dedi ki:

Bunu neden sadece bu tip transferlerde söyler taraftar ?
mesela Cristiano Ronaldo son derece karaktersiz biridir ama adamı sevmeyen yok gibi.
Kelime oyunları bunlar,geçelim.

heyula07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geniş yankı uyandırmışmış. Duy da inanma. Sıradan bir gazetede yan haber olarak verilmiş işte. Amma da seviyoruz kendimiz pohpohlamayı. Kendi takımında bile yer bulamayan bir adamı ne diye manşete taşısınlarki. :@

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
belki adam doğduğundan beri fenerbahçeliydi de teklif gelmeyince mecburen galatasaraya gitti.fenerbahcede oynamak belki de içinde kaldı hemen adamı karaktersiz yapmayın.büyük ihtimalle emre ona karaktersiz diyenlerden çok daha karakterli bir oyuncu.

Piştof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
heyula07 dedi ki:
Geniş yankı uyandırmışmış. Duy da inanma. Sıradan bir gazetede yan haber olarak verilmiş işte. Amma da seviyoruz kendimiz pohpohlamayı. Kendi takımında bile yer bulamayan bir adamı ne diye manşete taşısınlarki. :@

Ağzın açık izlerken Emre'yi öyle demiyorsunuz Fenerbahçe'ye gelen her oyuncu kötü oluyor zaten. Ama artık "istediğimiz oyuncuyu istediğimiz zaman" alabileceğimizi öğreneceksiniz. Bunu da öğreneceksiniz.

Kaç yıllık "Fenerbahçe" li Rüştü. Beşiktaş Jimnastik Kulübüne gitti ama konuşulmuyor çünkü Fener'den ayrıldı ama Beşiktaş Jimnastik'ten Fenerbahçe'ye gelseydi "OLAY" olurdu değil mi?

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
DoktorTR dedi ki:
Nergal Lasuax dedi ki:
keyloger dedi ki:
kepcee dedi ki:

mesela Cristiano Ronaldo son derece karaktersiz biridir ama adamı sevmeyen yok gibi.

Ben şahsen sevmem, show'a gerek yok.

heyula07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe isterse Ronaldo yu getirsin. O çizgili formayı giyen adamın zaten futbol hayatı kayıyo. Çünkü ruh yok takımda. Tıpkı renkleri gib soğuk bir takım :P :P :P :P :P

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nergal Lasuax dedi ki:
DoktorTR dedi ki:
Nergal Lasuax dedi ki:
keyloger dedi ki:
kepcee dedi ki:

Ben şahsen sevmem, show'a gerek yok.
"ama adamı sevmeyen yok gibi."

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gaztede okudum 15,5 milyon euro diyodu.Fazla vermişler bence en fazla 8 milyon ederdi.