ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Arkadaşlar ben empire total warda Osmanlı İmparatorluğu ile başladım.1725 yılına geldim.Başlangıçta çok az para vardı para hilesini yapandan Allah razı olsun 100000000dan fazla param oldu.Oyundaki en güçlü ordu en büyük toprak en güçlü donanma bende neyse bunu geçeyim cumhuriyet ilan edecektim gereken herşeyi yaptım tüm şehirlerimi vergiden muaf tuttum bir başkent İstanbul'dan vergi alıyorum vergide full seviyede.İsyan çıksın cumhuriyet ilan edilsin diye yapıyorum.Hükümet tarafı olursam monarşi halkı tutarsam cumhuriyet ilan edilcekti neyse 4 turn sonra(1727 yılında) oyundaki en teknolojik ve en güçlü ordu İstanbul'daydı benimdi ordu takviye olmasın diye hepsini 4 orduyuda uzaklaştırdım isyan çıktı halkla taraf oldum ülkenin yönetimi bir süreliğine benden gitti küçük bir odu verdiler bana İstanbul'a saldırıcam İstanbul'u alırsam Osmanlı İmparatorluğu hem tekrar benim yönetimimde olcak hemde Cumhuriyet ilan etmiş olacağım(cumhuriyet ilan etmenin bu anlattıklarımdan başka yolu yok birde ileriki yıllarda teknoloji ile cumhuriyet ilan edebilirsin demişlerdi ama bilmiyorum)işte İstanbul'a tıkladım saldırttıracam ya küçük ordumu önce dondu sonra kırmızı bir yuvarlak çıktı birşey yapamıyorum saldırma falan hiçbirşey yok sadece şehre bakıyorum neyse turn atlayınca olur belki dedim end turn yaptım oyun tamamen dondu görev yöneticisini açana kadar anam ağladı o kadar feci dondu yani kısacası cumhuriyeti nasıl ilan edecem yanlış yaptığım birşey mi var bu donma neden oluyor.
Not:1.4 update kullanıyorum skidrow sürümünü.
Not:1.4 update kullanıyorum skidrow sürümünü.