Empire Total War Cumhuriyet Sorunu?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar ben empire total warda Osmanlı İmparatorluğu ile başladım.1725 yılına geldim.Başlangıçta çok az para vardı para hilesini yapandan Allah razı olsun 100000000dan fazla param oldu.Oyundaki en güçlü ordu en büyük toprak en güçlü donanma bende neyse bunu geçeyim cumhuriyet ilan edecektim gereken herşeyi yaptım tüm şehirlerimi vergiden muaf tuttum bir başkent İstanbul'dan vergi alıyorum vergide full seviyede.İsyan çıksın cumhuriyet ilan edilsin diye yapıyorum.Hükümet tarafı olursam monarşi halkı tutarsam cumhuriyet ilan edilcekti neyse 4 turn sonra(1727 yılında) oyundaki en teknolojik ve en güçlü ordu İstanbul'daydı benimdi ordu takviye olmasın diye hepsini 4 orduyuda uzaklaştırdım isyan çıktı halkla taraf oldum ülkenin yönetimi bir süreliğine benden gitti küçük bir odu verdiler bana İstanbul'a saldırıcam İstanbul'u alırsam Osmanlı İmparatorluğu hem tekrar benim yönetimimde olcak hemde Cumhuriyet ilan etmiş olacağım(cumhuriyet ilan etmenin bu anlattıklarımdan başka yolu yok birde ileriki yıllarda teknoloji ile cumhuriyet ilan edebilirsin demişlerdi ama bilmiyorum)işte İstanbul'a tıkladım saldırttıracam ya küçük ordumu önce dondu sonra kırmızı bir yuvarlak çıktı birşey yapamıyorum saldırma falan hiçbirşey yok sadece şehre bakıyorum neyse turn atlayınca olur belki dedim end turn yaptım oyun tamamen dondu görev yöneticisini açana kadar anam ağladı o kadar feci dondu yani kısacası cumhuriyeti nasıl ilan edecem yanlış yaptığım birşey mi var bu donma neden oluyor.

Not:1.4 update kullanıyorum skidrow sürümünü.

Revahak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de takılmıyo ama oyundan atıyodu

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
İstanbul'u sadece Fatih Sultan Mehmet fethedebilir boşa uğraşma :P:P

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
yaptığın hileden kaynaklı bir sorun olabilir..
trainer filan açıksa kapat.. yoksa çok ilerlemediysen hilesiz gel istanbul fethetmeye büyük ihtimal olur.. yada 1.5 patchini yükle dene..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
belki cumhuriyete geçmek istemiyorlardır :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İstanbul'u sadece Fatih Sultan Mehmet fethedebilir boşa uğraşma :P:P

İstanbul'u fethedicem o zaman ne diyeceksiniz hahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D

Viyanaya kadar dayıcam ingiltereden sonra amerika hindistan hepsi benim olacak hepinize fazla vergi ödeteceğim interneti 5 kbye düşürecem:D

Ya oyundaki en güçlü donanma ordu bende en yüksek teknolojide yeniden başlasam gürcistan bile tehdit ediyor o derece yani.:D

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Yanlış Yaptığın Birşey Yok Doğru gidiyorsun Başkent Vergisini En Fazlaya Çekip diğerlerini indirince Otomatik İsyan çıkar Sana bir soru sorar İsyancıların tarafındamı orduya geçiceksin yoksa Monarşininmi İsyancıları Tıklıyınca Otomatik olarak bi ordu verir ufak Sonra istanbulu Onunla alınca Cumhuriyete geçersin. Böyle gidiyorsan Doğru gidiyorsundur Senin donma problemin Oyundan kaynaklanıyor Korsansa eğer Olabilir Teknik bir arıza.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şansa bak be nolur nolmaz diye 14.patch indikten sonra önce razordox update 5 sonra da razor 1.5 patch-updateyi indirdim ikisininde setup dosyası açılır gibi oluyor açılmıyor:DNe kadar sorunlu oyun ya.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Şansa bak be nolur nolmaz diye 14.patch indikten sonra önce razordox update 5 sonra da razor 1.5 patch-updateyi indirdim ikisininde setup dosyası açılır gibi oluyor açılmıyor:DNe kadar sorunlu oyun ya.

Korsan indirdiysen Öyle Bendede çok sorun Yaptı Donma takılma vs Gibi sorunları çok var Orjinal'inde yok sorun :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Korsan indirdiysen Öyle Bendede çok sorun Yaptı Donma takılma vs Gibi sorunları çok var Orjinal'inde yok sorun :)

Ama yinede orjinalinde de sorunlar oluyormuş belki daha az ama yine bunun gibi sorunlar oluyormuş acaba diyorum şu 100000000 parayı bitirince oyunu silip tekrar yüklesem(nasılsa uninstall dosyası yok shiftdelete:D )savelerde gitmiyor Cumhuriyeti ilan hileyle öncekinin 10 katı kadar para transfer etsem(140000000dü ilk para transfer edişim hile ile) şimdi o 40 tarafı gitti herhalde o zaman olur sanırım.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ama yinede orjinalinde de sorunlar oluyormuş belki daha az ama yine bunun gibi sorunlar oluyormuş acaba diyorum şu 100000000 parayı bitirince oyunu silip tekrar yüklesem(nasılsa uninstall dosyası yok shiftdelete:D )savelerde gitmiyor Cumhuriyeti ilan hileyle öncekinin 10 katı kadar para transfer etsem(140000000dü ilk para transfer edişim hile ile) şimdi o 40 tarafı gitti herhalde o zaman olur sanırım.

Bilmiyorum dene Belki olur Ben Hile kullanmadığım için Bilmiyorum o konuları. Hindistan'ı alınca ekonomi zaten uçuyor eğer Düzgün bir kalkınmayla ilerlersen Orduyu iyi yönetirsen para sorunu çekmezsin Amerika kıtasında Almadığım toprak yoktu Zamanında çok oynardım 1 kere Bütün haritayı alınca Zevk vermedi artık Birde Diplomasi sıktı Fransayı her alanda yendim Ülkesini kuşatmışım Hala Diplomaside Bana bağlı olmak istemiyor Yapay zeka Diplomaside Saçmalamış :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ne olacak kardeş ben de ülke yönetseydim ölene kadar savaşırdım dünyayı iki kutba bölmüşün be kardeş:D Osmanlı ve ortası:D(Avrupa ortada ve Fransa da Avrupa'da diye öyle dedim)Hindistan he tamam kardeş şu paralar bitmeden 1740 yılına kadar Hindistan'ı alırsam zaten toprak satın almada var topraklarının sattıklarını satın alsam herhalde ekonomi uçar o zaman sanırım.Zaten 1 yıl 2 turn her turn orduya 400000 donanmaya yarısından azcık fazla birşey gidiyor şehirlere falan 150000 desek 1 yılda iki katı en azından her yıl 1 milyon gidiyor.Çok fena zenginim ya bu savemi multiplayere taşıyabilsem bi de.

breaker1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunda para hilesi parayı artırıyoruz burda sorun yok. Fakat çok paramız olduğu için her yerde ordu üretince oyun masaüstüne çıkıveriyor yani hata veriyor. Sanırım her devlet için belli miktarda ordu için izin olmalı. Ordu üretimini fazla abartmazsanız oyun hata vermemesi lazım.