Emniyet'ten çok önemli 'WhatsApp' uyarısı!!!

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
1607629528930.png

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının internet kullanan vatandaşları bilgilendirmek ve internetin zararlarından korumak amacıyla oluşturduğu eğitim ve farkındalık programı SİBERAY'ın sosyal medya hesabından örnek dolandırıcılık yazışmasına ait bir fotoğraf paylaşılarak yapılan uyarıda, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir sosyal medya platformu, sizden WhatsApp yoluyla doğrulama istemez. Görselde de göründüğü gibi, sosyal medya dolandırıcılarına itibar etmeyiniz." (K:Milliyet)
1607629561683.png

Emniyetin bu uyarısını dikkate alalım, bilelim ve bilgilendirelim. Herkese iyi forumlar.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539
D
Ekli dosyayı görüntüle 128218
Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının internet kullanan vatandaşları bilgilendirmek ve internetin zararlarından korumak amacıyla oluşturduğu eğitim ve farkındalık programı SİBERAY'ın sosyal medya hesabından örnek dolandırıcılık yazışmasına ait bir fotoğraf paylaşılarak yapılan uyarıda, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir sosyal medya platformu, sizden WhatsApp yoluyla doğrulama istemez. Görselde de göründüğü gibi, sosyal medya dolandırıcılarına itibar etmeyiniz." (K:Milliyet)
Ekli dosyayı görüntüle 128219

Emniyetin bu uyarısını dikkate alalım, bilelim ve bilgilendirelim. Herkese iyi forumlar.
2 gün önce tanımadığım biri benden Arapça bir şekilde para dilendi, ilginç olan benden dilenmeleri, cebimde 5 kuruş para yok

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Yıl olmuş 2021, hâlâ bunlara inanan var, şaka gibi. Arkadaşım engelle geç, çok mu zor engellemek? Bence uyarı yapmak yerine nasıl engelleyeceğimizi öğretsinler.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Sanki bu mesajı atanı yakaladılar gibi bir haber okudum. Ama aynı olay mı emin değilim.

Yiğit Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Yürek burkan bir durum, böyle insanların hala kalmış olması ve yeterli terbiyeyi almamış oldukları için bunları yapmaları.