Emniyet Şeridi İhlaline Dur De!

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dün Tekirdağ-İstanbul sahil yolundaydım.Yol çalışması var üstüne üstlük trafikte var.Sonuç:1-2kmlik kuyruk.Biz insan gibi bizlere ayrılan yolu kullanırken.Allah'ın Ayıları !!!!!!!! Emniyet Şeridini kullanıyor ve 1-2 değil 3 şeride çıkardılar yolu resmen !!!:cursing::cursing: Birde emniyet şeridinden girip yolun tek şeride düştüğü yerden milleti sıkıştırıyorlar.Polisi aradık, 30 aracın plakasını uğraştık yazdık bir kağıda .Polisin cevabı "Belkide bizi arayan
5.000. kişisiniz.Ekip gönderip yolu açıyoruz yine emniyet şeridi kapanıyor." E, yani ??! :cursing: O zaman orada bekleyeceksin arkadaş işin ne ? Bir ambulans gelse nasıl geçecek ? Bir bombalı eylem oldu , polis nasıl geçecek ???!?! Bir yangın çıktı , nasıl geçecek itfaiye ???

Böyle düşüncesiz insanlara karşı tavrımızı koyalım istiyorum.İlk önce slogan önerilerinizi almak istiyorum.Sonrada bir resim bulup onu en güzel nasıl kullanabiliriz düşüncelerinizi lütfen yazın .Destek olun , beraber toplum adına bir şeyler yapalım.(Olumsuz düşünen bir işe yaramaz diyenler yorum dahi atmasın lütfen)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

#hayvanl ıketme diye bir hastag açsak olur mu ? ben şöyle bir şey yaptım ne dersiniz

OZVWk5.png

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar #hayvanlıketme diye hastag açtım.Gören herkesi desteğe bekliyorum.Sessiz kalmamalıyız.Benim tviti'de rt'leyebilirsiniz. Twitim

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kardeşim o dangalak gibi şeritte duran şoför müsvettesi arkadaşlar olduğu sürece bende yolumu bitirmek için gidiyorum.
adam araç sürmeyi bilmez solu tıkar ortayı tıkar sağdan da gitmez ne olur? kitlenir tabi.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
kardeşim o dangalak gibi şeritte duran şoför müsvettesi arkadaşlar olduğu sürece bende yolumu bitirmek için gidiyorum.
adam araç sürmeyi bilmez solu tıkar ortayı tıkar sağdan da gitmez ne olur? kitlenir tabi.
ne olursa olsun o şeritten söylediğim gibi ambulans geçse ne olacak ? Herkes gitsin 3er 5er emniyet şeridine acil durumlarda nereden geçilecek ? Ayrıca o yol bizim değil acil durumlar için.Yoksa say çizgiye kadar , gerisi uçurum gibi düşün bize ait değil.Ne olursa olsun acil durum dışında geçilemez nokta