Emina Sandal için Lale Devri bitti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Lale Devri" dizisinin başrol oyuncusu Emine Sandal 12'nci bölümdeki doğum sahnesinden sonra artık yok.. Emina Sandal çocuğunu dünyaya getirdikten sonra ölecek.

2732.jpg

Bu haberi duyduğumda inanamadım. Sonradan dizinin yapımcısı sevgili dostum Şükrü Avşar'ın şirketinde bizzat kendisinden öğrendim ve şoke oldum. "Neden?.." diye sordum Avşar'a.. O da "Zaten anlaşmamız buraya kadardı" deyince hayretler içinde kaldım.

"Medya ile arası iyi olmadığından dolayı mı?.." diye sorduğumda hiç de öyle olmadığını öğrendim. Şükrü Avşar, "Emine doğum yapacak. Çocuk sağlıklı dünyaya gelecek. Ardından da Emina ölecek. Ama dizide sorunlar asıl bundan sonra başlıyor. Çocuk yüzünden iki aile birbirine girecek" diye anlattı. Diziye yeni bir oyuncu ekibinin katılacağını belirten Sükrü Avşar, Emina'nın da çıkan bu dedikodular yüzünden ayrılmadığını üzerine basa basa belirtiyor.. Zaten öyle olmadığını ben de biliyordum. Neden mi?..

Estetiksiz fotoğrafı medyada yayınlanırken Emine Sandal'ın bu olaya çok üzüldüğünü biliyorum. Dizide Emina'nın eşini oynayan Tolgahan Sayışman ile öpüşme sahneleri yüzünde evinde eşi Mustafa Sandal'la sorunlar yaşadığını duymuştum. Ama Emina gene de bu yarım yamalak öpücüklerle dizideki sahnelerini tamamladı. Aradan zaman geçti. Bu kez Tolgahan Sayısman'la gerçek yaşamdaki sevgilisi ve dizinin diğer oyuncusu Serenay Sarıkaya ile de aralarının açık olduğunu öğrendim. Ayrılığa bu yaşananlar sebep olmuştur ama gene de bize gelen bu dedikodular doğru olmayabilir diyorum. Ama bir gerçek var ki ekrana iyice ısınan, başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtlayan ve ekrana da çok yakışan Emina'nın dizinin 12'nci bölümünden sonra birdenbire ölmesini yadırgadım. Bence Emina bu dedikoduları artık kaldıramadığı için diziden ayrılmak istemiş olabilir. Bekleyip göreceğiz bakalım!..

Haber Konseyi