Elveda Xperia Arc Hoş Geldin Galaxy s3

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aslına bakarsanız böyle konu açanı sevmiyordum ama. telefon ele geçince farklı oluyormuş. Resmen yağ gibi telefon. Jelly Bean ile ( ben ICS'ye vista gözü ile bakıyorum ) birlikte çılgın bir hale gelecek bu telefon bana öyle geliyor.

Şimdi ilk işim; bir flip cover ya da daha güzel bir kılıf bulmak. Açıkçası cam'a bir koruyucu almayı düşünmüyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Hayırlı olsun,

Artık seni de Samsung kullananlar klübünde göreceğiz anlaşılan :D

tendo-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun , ama bir uyarıda bulunmak istiyorum telefonun camına koruyucu almayı düşünmüyorum demişsin ama önce youtube da , galaxy s3 drop testlerini izlersen fikrin değişebilir , izlediğim bir video da iPhone 4s ve galaxy s3 karşılaştırılıyordu ve sonuş ikiside yaklaşık omuz hizasından birkaç defa düşmesine karşın camları resmen pert oldular...Videosu aşağıda izlersen anlarsın...

http://www.youtube.com/watch?v=K7e9ebi41Wc

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cam'a koruyucu almayacağım ancak kılıf alacağım. telefonu yere atıp sonra da "ahaa bak kırıldı" demek bence biraz saçma :P ilgili videoyu da daha önce izlemiştim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
griffin tavsiye ederim ben çok memnunum :) seffaf beyaz diye geçiyor :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ekran çiziliyormuş bu gün test ettim :D kendi lafımı da yiyerek. çizildi, kırıldı diyenlere söylediklerimden dolayı özür diliyorum.