Elveda Windows 7 :(

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Microsoft bugün o efsane işletim sistemi Windows 7'nin fişini çekiyor.
Zamanında Windows XP'den sonra Vista gelince herkes heyecanla Vista'ya geçmiş,hatalar vs. sonra XP'ye dönmüşlerdi. Windows 7'ye geçince bu işletim sistemini bırakmak istememiş,veya başka bir yazılım kullanmamıştılar

Elveda Windows 7...
Screenshot_20200115-190058_Gallery.jpg

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Microsoft bugün o efsane işletim sistemi Windows 7'nin fişini çekiyor.
Zamanında Windows XP'den sonra Vista gelince herkes heyecanla Vista'ya geçmiş,hatalar vs. sonra XP'ye dönmüşlerdi. Windows 7'ye geçince bu işletim sistemini bırakmak istememiş,veya başka bir yazılım kullanmamıştılar

Elveda Windows 7... Ekli dosyayı görüntüle 85452
Server 2008 R2'nin desteği bitti mi?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Sadece güncelleme desteği vermeyecek bence bir sorun yok en kötü 2-3 sene daha kullanılır bana göre. Şuan halen daha XP kullanan bir kesim var Windows 7 hiç sanmıyorum öyle 2 günde unutulacak bir işletim sistemi değil.

BRAVQHEART

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Windows 7 ye güncelleme ztn Gelmiyordu kimsede güncellemeleri fln takmıyodu ztn bir fark değişmez bizim millet aynı gibi kullanır ?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Valla birazdan Windows 7 kuracağım dua edin virüs yemeyelim :) Şaka bir yana en kötü 2-3 sene daha kullanıcaktır bu işletim sistemi. Şimdi Comodo yada Emsisoft kurarım virüs falan girmez sisteme :)

Baihu

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Valla birazdan Windows 7 kuracağım dua edin virüs yemeyelim :) Şaka bir yana en kötü 2-3 sene daha kullanıcaktır bu işletim sistemi. Şimdi Comodo yada Emsisoft kurarım virüs falan girmez sisteme :)
Belki de söylediğiniz kasma işini bunlar yapıyordu. Emsisoft'u yüklemem ile silmem bir oldu. Tarama yaparken işlemci kullanımı %99'a kadar çıkmıştı. Norton'un süresi bitince Bitdefender'e geri döneceğim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17.4 KB · Görüntüleme: 182

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
windowsun en efsane ve en iyi sistemiydi bana göre hatta yeniden destek sözü verseler windows 10 yerine direk 7 kullanırım

ekstra laptop falan alırsam win7 kuracağım o kadar seviyorum kendisini

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Aslında Windows 7 devri bitmedi sadece güncelleme almayacak aslında bu iyi bir şey. Şuan kime sorarsanız %90 kesim hep güncellemelerden şikayetçidir microsoft'un. Aslında bir nevi iyi oldu güncelleme almaması. Yine de en kötü 2-3 belki 4 sene daha kullanılır. Sıfırdan sistem toplayan kişiler tanıyorum Windows 10'u adamlar kafadan eliyorlar Windows 7 falan kuruyorlar normalde yeni nesil sistemlerde Windows 7 kurulamıyor ama bunlar resmen uğraşıyorlar didik didik edip sonunda kurmayı başarıyorlar :)

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Aslında Windows 7 devri bitmedi sadece güncelleme almayacak aslında bu iyi bir şey. Şuan kime sorarsanız %90 kesim hep güncellemelerden şikayetçidir microsoft'un. Aslında bir nevi iyi oldu güncelleme almaması. Yine de en kötü 2-3 belki 4 sene daha kullanılır. Sıfırdan sistem toplayan kişiler tanıyorum Windows 10'u adamlar kafadan eliyorlar Windows 7 falan kuruyorlar normalde yeni nesil sistemlerde Windows 7 kurulamıyor ama bunlar resmen uğraşıyorlar didik didik edip sonunda kurmayı başarıyorlar :)
Kullanılır ya :)

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

Kullanılır abicim neden kullanılmasın hala XP kullanan insanlar var Windows 7 bir kaç sene daha gider hele ki microsoft eğer Windows 10'u hala optimizasyon ve stabilite konusunda iyileştirme yapmaz da her yeni güncelleme de bir adım daha geriye giderse Windows 7'ye dönen kişilerin sayısıda epey bir artar benden demesi. Öyle bir işletim sistemi yapmışlar ki kapalı kutu resmen. Her güncelleme sonrası yada sıfırdan her format sonrası bir dünya ayarı kapatmakla uğraştırıyorlar milleti. Zaten en güncel Windows 10 sürümlerin de latency değerleri hep yüksek çıkıyor latency ne kadar yüksek olursa sistem performansı ve oyun performansı daha kötü oluyor. Bunu hala çözemediler. Windows 10 benim gözümde hala Beta olan bir işletim sistemi.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Kullanılır abicim neden kullanılmasın hala XP kullanan insanlar var Windows 7 bir kaç sene daha gider hele ki microsoft eğer Windows 10'u hala optimizasyon ve stabilite konusunda iyileştirme yapmaz da her yeni güncelleme de bir adım daha geriye giderse Windows 7'ye dönen kişilerin sayısıda epey bir artar benden demesi. Öyle bir işletim sistemi yapmışlar ki kapalı kutu resmen. Her güncelleme sonrası yada sıfırdan her format sonrası bir dünya ayarı kapatmakla uğraştırıyorlar milleti. Zaten en güncel Windows 10 sürümlerin de latency değerleri hep yüksek çıkıyor latency ne kadar yüksek olursa sistem performansı ve oyun performansı daha kötü oluyor. Bunu hala çözemediler. Windows 10 benim gözümde hala Beta olan bir işletim sistemi.
2015 > 2020