Cvnmrt
Dekan
Nasıl yapıldığını biliyorsanız anlatır mısınız bunu geçenlerde araştırdım ama işe yarayan bir sonuca ulaşamadımSpotify'i crack ile kullanabilirsin, android'de daha da kolay IOS'a göre.
Nasıl yapıldığını biliyorsanız anlatır mısınız bunu geçenlerde araştırdım ama işe yarayan bir sonuca ulaşamadımSpotify'i crack ile kullanabilirsin, android'de daha da kolay IOS'a göre.
Gel de bunu 2800'ü hatta 2500'ü pahalı bulan ailelerimize söyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla benim spotify hesabım yok ayrıyetten ekranı kırık olduğu için 7/24 metallica çalamadım
Android'de Google'a spotify premium apk yazıp çıkan bir siteden dosyayı indirip kurmanız yeterli, IOS tarafında ise Appvalley kuracaksınız önce, ondan sonra Appvalley'in içerisinde spotify araması yapacaksınız ve çıkan spotify++ uygulamasını indireceksiniz (her ikisinde de facebook ile giriş çalışmıyor, e-posta ile giriş yapmanız gerekli)Nasıl yapıldığını biliyorsanız anlatır mısınız bunu geçenlerde araştırdım ama işe yarayan bir sonuca ulaşamadım
Eyvallah babuş daha iyisi senin olsunEvet sorduğum konu zaten açılmış bile...Hayırlı olsun.Sana da büyük geldi mi eline geçince
3 ay 1TL ne gerek var.Spotify'i crack ile kullanabilirsin, android'de daha da kolay IOS'a göre.
Eyvallah hocam 4 aydır bu telefon ile kafayı bozmuştum nihayet Mİ9T'ye geçtim İPhone benim için bitti artıkHayırlı olsun.
Tesekkür ederim babuş valla bende en az senin kadar derin bir oh çektim diyebilirimOh be sonunda aldın ve 5s’e göre bir çağ atlamış oldun. Güle güle kullan![]()
@ardagrbzBiliyorsunuz ki ben 5 yıllık bir İPhone 5s kullanıcısıyım ve son 2 aydır Mİ9T ile kafayı bozmuştum ve sizde benim Mİ9T almamı bekliyordunuz nihayet 5s'ten kurtuldum ve bugün AnkaMall'deki Mİ Store'dan Mİ9T 128 GB Mavi modelini aldım
Alırım bir hayırlı olsun
@Ahmet Emre Toraman
@TheTruthHurts
@Görkem Say
@Leand
@AlteredTech
@Cvnmrt
@astegon foruma baklava sözün vardı hatırlatırım
Ekli dosyayı görüntüle 82475
@Emir AydınBiliyorsunuz ki ben 5 yıllık bir İPhone 5s kullanıcısıyım ve son 2 aydır Mİ9T ile kafayı bozmuştum ve sizde benim Mİ9T almamı bekliyordunuz nihayet 5s'ten kurtuldum ve bugün AnkaMall'deki Mİ Store'dan Mİ9T 128 GB Mavi modelini aldım
Alırım bir hayırlı olsun
@Ahmet Emre Toraman
@TheTruthHurts
@Görkem Say
@Leand
@AlteredTech
@Cvnmrt
Hayırlı olsun ?Sonunda alabildin,senden mutlusu yoktur şimdi dünyada ?
Tesekkür ederim hocam yeni bir telefona geçmeye gerçekten ihtiyacım vardıHayırlı olsun ?Sonunda alabildin,senden mutlusu yoktur şimdi dünyada ?
Kişiden kişiye değişir bu telefona verilemesi gereken maksimum para.Bana göre normalin bir tık üstünde bir fiyat,ben 2000tl civarı tercih ederim.Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu durum.Tesekkür ederim hocam yeni bir telefona geçmeye gerçekten ihtiyacım vardı
Bizimkileri ikna etmem hiç kolay olmadı diyebilirim
5 senelik İPhone 5s maceramdan sonra mutluyum huzurluyum
Benim anlamadığım şey internette 64'lüğü 2800 biz 64'lük fiyatına 128'liğini aldık hala pahalı buluyorlar cidden 2800 tl bir telefon için pahalı mı ?
2800 TL bana göre uygun ayrıca bu telefon 3800'den girdi şuanda ithalatçı garantili 2400-2500'e bulabiliyorsun fiyatı iyi düştü ama biraz daha düşse iyi olacakKişiden kişiye değişir bu telefona verilemesi gereken maksimum para.Bana göre normalin bir tık üstünde bir fiyat,ben 2000tl civarı tercih ederim.Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu durum.
Mi 9 t ye 2800tl değer o ayrı mesele ?
Çok yük oldugunu hissediyorsan hafta sonları gir biryerlerde parttime çalış belli bir miktarını alan kişiye geri ver,yeter ki içine sıkıntı olmasın.2800 TL bana göre uygun ayrıca bu telefon 3800'den girdi şuanda ithalatçı garantili 2400-2500'e bulabiliyorsun fiyatı iyi düştü ama biraz daha düşse iyi olacak
Benim en çok gıcığıma giden şey sanki 12-13 bin tl İPhone kullanıyormuş gibi mualeme görmek
Benim için sıkıntı yok ben gayet uygun bir fiyata alındığını düşünüyorum hem telefonu ablam aldı benim kafamda ise şöyle bir şey var ben yazın iş bulabilirsem çalışıp ablama Mİ9 Lite almak istiyorum onun da telefona ihtiyacı var Xperia XA uygulama çekmecesine girerken bile kasıyor düşün yani ama seneye kadar Mİ9 Lite fiyatı 2000'in altına düşer mi onu bilmiyoruzÇok yük oldugunu hissediyorsan hafta sonları gir biryerlerde parttime çalış belli bir miktarını alan kişiye geri ver,yeter ki içine sıkıntı olmasın.
Ablana note 8 falan da alsan isini gorurBenim için sıkıntı yok ben gayet uygun bir fiyata alındığını düşünüyorum hem telefonu ablam aldı benim kafamda ise şöyle bir şey var ben yazın iş bulabilirsem çalışıp ablama Mİ9 Lite almak istiyorum onun da telefona ihtiyacı var Xperia XA uygulama çekmecesine girerken bile kasıyor düşün yani ama seneye kadar Mİ9 Lite fiyatı 2000'in altına düşer mi onu bilmiyoruz
note 8'i babam için düşünüyorum aslındaAblana note 8 falan da alsan isini gorur
Hayırlı olsun.Biliyorsunuz ki ben 5 yıllık bir İPhone 5s kullanıcısıyım ve son 2 aydır Mİ9T ile kafayı bozmuştum ve sizde benim Mİ9T almamı bekliyordunuz nihayet 5s'ten kurtuldum ve bugün AnkaMall'deki Mİ Store'dan Mİ9T 128 GB Mavi modelini aldım
Alırım bir hayırlı olsun
@Ahmet Emre Toraman
@TheTruthHurts
@Görkem Say
@Leand
@AlteredTech
@Cvnmrt
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun.