ALPARS
Profesör
- Katılım
- 2 Ağustos 2011
- Mesajlar
- 3,883
- Reaksiyon puanı
- 8
- Puanları
- 218

Geçirdiği sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek olan Johan Elmander'in dönüşü beklenenden kısa sürecek.
Galatasaray forveti Elmander'in ayağında 2. derece yırtık tespit edilirken, sağlık ekibi İsveçli'yi iyileştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.
Normal şartlarda 3-6 hafta arası sahalardan uzak kalması beklenen Elmander'in profesyonel bir şekilde tedavisini aksatmaması yıldız futbolcunun beklenenden daha kısa sürede tahmini 2 haftada sahalara dönmesini sağlayacak.
Eurogoal ile çalıştılar
Trabzon maçına hazırlanan G.Saray'da dün yapılan çalışmada herkesin keyfi yerindeydi. Fatih Terim'in isteğiyle getirtilen ve kalecilerin çalışmasında büyük yardımı olan Eurogoal şut makinesinin yaptığı ortalara vuran oyuncuların, kaleyi tutturamamaları gülüşmelere neden oldu.
Saatte 140 km'ye kadar şut atabilen makinenin 100 metrelik menzili bulunuyor.
Kaynak