Elimdeki videoyu nasıl transparan yaparım

yigit0can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sony vegas pro 8-11 programları yüklü efekti için mov dosyasında patlama efekleri var fakat arkaplanları siyah bunu adamlar ayarlıyorlardı ama kimseye ulaşamadım yardım edebilecek yok nasıl yapabilirim.

Mesala ateş efekti

Patlama vereceğim videoya koyduğumda siyah ekranda sadece patlama gözüküyor diğer altındaki video gözükmüyor..

Ben kendi çektiğim videoya patlama koyacam ama koyduğumda videom altında kalıyor sadece patlama efekti gösteriliyor ben videoya gömmek istiyorum. Yardım..

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Video seçeneklerinden add veya screen modunu seçeceksin. Bak mesela ben AE kullanıyorum. Siyah ekranlı videoların arka planını bu şekilde etkisiz bırakabilirsin ;

İşlemleri sırasıyla takip et.

7zjg3.jpg

yigit0can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video seçeneklerinden add veya screen modunu seçeceksin. Bak mesela ben AE kullanıyorum. Siyah ekranlı videoların arka planını bu şekilde etkisiz bırakabilirsin ;

İşlemleri sırasıyla takip et.

7zjg3.jpg

Eyvallah kardes son birşey soracam bende mesala helikopter patlama efekti var yeşil arkaplan bunu saydam yapıyorum ama gerçekci olmuyor soluk oluyor ne yapsam yapamıyorum ama siyah arkplanlılar iyi oluyor yeşiller cansız ve gerçek dışı oluyor. Bunun ayarını gösterirmisiniz. Sony vegas
Ayrıca ben bu tür patlama vurulma, yanma efekleriyle film yapıyorum, sony vegas bana kolay geliyor, hangisinde daha gerçekci ve kolay efek yapabilirim....

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tür işler için sana '' After Effects '' i öneririm. Mesela senin bahs ettiğin yeşil ekranlı videoları After effects ile kolayca halledebilirsin. Bu yeşil ekran tekniğine '' Green Screen '' denir. Ayrıca '' Blue Screen '' de vardır. Bunları halletmen için aşağıdaki yönergeleri izle ;

82b24.jpg

yigit0can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tür işler için sana '' After Effects '' i öneririm. Mesela senin bahs ettiğin yeşil ekranlı videoları After effects ile kolayca halledebilirsin. Bu yeşil ekran tekniğine '' Green Screen '' denir. Ayrıca '' Blue Screen '' de vardır. Bunları halletmen için aşağıdaki yönergeleri izle ;

82b24.jpg

Eyvallah Ustam repini verdim ayrıca eğer bu kardesine az yardım edecek olursa msn at konuşalım,
tek sotun işte bunları biliyorum fakat:)After effect çok karışık duruyor ekran, video paneli felan o yüzden..
Msn vermek yasakmı bilmiyorum. O yüzden vermiyorum özel mesaj atarsan eklerim ustam

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah Ustam repini verdim ayrıca eğer bu kardesine az yardım edecek olursa msn at konuşalım,
tek sotun işte bunları biliyorum fakat:)After effect çok karışık duruyor ekran, video paneli felan o yüzden..
Msn vermek yasakmı bilmiyorum. O yüzden vermiyorum özel mesaj atarsan eklerim ustam

O tür platformlarda bulunmuyorum. Shiftdelete de konularını açarsan, yardım edecek olanlar eder. Başarılar.

yigit0can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O tür platformlarda bulunmuyorum. Shiftdelete de konularını açarsan, yardım edecek olanlar eder. Başarılar.

Eyvallah. Ustam son bir isteğim olacak bana after efect CS4 indirebilieceğim ful olacak o kadar indirdim hepsi yarım yani özellikleri eksik +crack lazım...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
illegal istekler yasak. Karşılık bulmanız biraz zor olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar kolay gelsin hepinize ! elimdeki videolardan nasıl bir film fragmanı yapabilirm elimde after effects cs4 var ama henuz hıc kullanmadım yardımcı oalbilecek biri var mı =