Soru Elimde yeni bir iş var

EwoksEndor

Doçent
Reaksiyon puanı
138
Elimde yeni bir iş var taksi plakası dededen kalma bir tanıdığımız bir iş teklif etti taksi plakası Balıkesir/ayvalık denize 10 dakikalık yürüme mesafesinde bir yazlığı var ve elimdeki taksi plakası ile takas etmek istiyor sizce etmeli miyim taksi plakası bana kazandırıyor ama emlak yatırımı çok daha iyi diye düsünüyorum keza bizim işimiz ve yakıt zamnlarından sonra ne yapsam diye düşündürmedi değil sizce takas etmeli ve evi almalımıyım

SIR_INDO_SCARF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Evin durumuna konumuna ve tipine göre değişir. Ama taksi daha değerli olduğunu düşünüyorum.

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Taksi plakası hangi ilde ?
Yazlık kaç katlı ? Satılık ve kiralık fiyatı ne ?
Toprak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum fakat taksi plakasının hangi ilde olduğu önemli. İstanbuldaysa yazlıka + bir miktar nakit isteyebilirsin aslında üstüne. Birde o yazlığı sezonluk veya sürekli olarak güzel bir fiyata kiralar ve taksi plakası kirasından daha çok kazandıracağını düşünürsen bence mantıklı. Balıkesir Ayvalık güzel yer. Tatilciler buraları sürekli değerlendirirler. Boş kalacağını düşünmüyorum. Her türlü işletirsin. İyice araştır

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,402
Taksi İstanbul taksisi ise bence üzerine baya para almalısınız. İstanbul taksisinin şu andaki yaklaşık değeri 2 trilyona dayanmış durumda. Balıkesir'de öyle fiyata sahip bir yazlık olduğunu düşünmüyorum

EwoksEndor

Doçent
Reaksiyon puanı
138
Taksi plakası hangi ilde ?
Yazlık kaç katlı ? Satılık ve kiralık fiyatı ne ?
Toprak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum fakat taksi plakasının hangi ilde olduğu önemli. İstanbuldaysa yazlıka + bir miktar nakit isteyebilirsin aslında üstüne. Birde o yazlığı sezonluk veya sürekli olarak güzel bir fiyata kiralar ve taksi plakası kirasından daha çok kazandıracağını düşünürsen bence mantıklı. Balıkesir Ayvalık güzel yer. Tatilciler buraları sürekli değerlendirirler. Boş kalacağını düşünmüyorum. Her türlü işletirsin. İyice araştır
Uazlık 3katlı 3. Katında şömineli ve ufak bir mutfağa sahip amerikan tipi ve ekstra olarak 3.katta 1 oda ve tuvalet banyosu var 3. Katı aynı zamanda oturma odası gibi bir yeri var 2.katlarda ise 3 tane yatak odası 1tuvalet+banyo var 2.katın bütün odalarında balkon var
1kat oturma odası alçak balkon var amerikan tipi mutfak ve tuvalet var orada bulunan yazlıklardan bahçe arazisi daha büyük sadece bahçesi düzenlenmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksi İstanbul taksisi ise bence üzerine baya para almalısınız. İstanbul taksisinin şu andaki yaklaşık değeri 2 trilyona dayanmış durumda. Balıkesir'de öyle fiyata sahip bir yazlık olduğunu düşünmüyorum
Taksi istanbulda

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,402
Hocam peki muadilleri ne kadar ? Yani sana göre, yada satılan platforma göre 2 trilyon eder mi yazlık ?