Elif şafak kitapları

beyrezan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elif şafak kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz? okuduğunuz kitaplar hakkında yorum yapar mısınız? :)

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dili iyi kullanıyor hoş bir üslubu var ama her aydında olduğu gibi kendilerinin ileri görüşlülük dedikleri ama o alanda profesyonel olmadıkları çıkışları olabiliyor haliyle yinede baş ucu kitaplarımdan değil

Antoine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Giderek kötüleşiyor. Pinhan'daki dil gücü, Mahrem'deki kelime oyunları, Bit Palas'taki keskin karakterler, Araf'taki "yabancılık" temasının kusursuzca işlenişi ne kadar etkileyiciyse; son kitabı Aşk'taki zayıf dil ve ondan önceki otobiyografisi Siyah Süt'teki kopuk yazım tarzı da o kadar beterdi.

sibell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elıf safak ılk defa okuyorum."ask"ı cok begendım.donemler arası gecıs ve askı anlatım tarzı superdı.herkese tavsiye ediyorum.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende ilk kez okuyorum.Okuduğum kitabın ismi ise "aşk".Kitap daha tam bitmedi ama şimdili şunu söyleyebilirim tek kelimeyle harika bir uslübu var... Bilge dervişler hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı.Aşk dediğimiz bu mucize kelime tam anlamıyla hiç bu kadar zihnime oturmamıştı:“Aşk Şeriatı"

Mesnevi’nin “Bişnev!” yani “Dinle! sözüyle başlayan bir baş yapıt gibi... sonu için sabırsızlanıyorum:)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar eğer psikopat bir yapınız varsa christie agathe'nin kitaplarını öneririm:D
Ama elif şafak deyince aklıma şafak vakti geliyor:D

Antoine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar eğer psikopat bir yapınız varsa christie agathe'nin kitaplarını öneririm:D
Ama elif şafak deyince aklıma şafak vakti geliyor:D
Bu yoruma gülsem mi ağlasam mı bilemedim. İmrendirici aslında, bu kadar bihaber yaşamak da bir lütuf olmalı. "Ignorance is bliss" demişler yabancılar.

yusufkaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşk kitabını yeni okudum.Elif şafağın ilk ve son kitabıydı benim için sanırım.Kitap bir şekilde kendini okutturuyor.Kimi meşhur diye,kimi okumak için,kimi isminden,kimi de kendini aşk çemberi içinde olduğundan,kimi de Elif Şafak hayranı olduğundan sanırım.Böyle uzayıp gider.Kitap akıcı,okunabilir.Konu geçişleri ve bağlaması güzel.Fakat tasavvuf ve dervişlik karakterlerini oturtamamış, onların rolünü tam anlamıyla verememiş.Anlattığı aşkta delice ve tutkun bir şekilde yaşanan aşk değil.Biraz basit geldi bana......