Eleştrin Eleştrebildiğiniz kadar

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sevgili SDN üyeleri bir ay kadar önce açtığım site için sizden yardım rica ediyorum. öncelikle sitenin amacına kısaca değineyim; Sitemizin herhangi siyasi bir kimliği yoktur genelde öyle bakılır ama herhangi bir parti veya gruba bağlı değiliz, sitenin genel amacı Türkiye cumhuriyetin deki çeşitli etnik Grupların kültürlerine ait makaleler, videolar, resimleri paylaşmak. Üye olan herkes Makale gönderebilir. Sitemiz yeni olduğu için şu anda sadece kaynak topluyorum belirli aralıklarla güncelleyeceğim. Şimdi Sizden ricam Siteme girip Eksik yanları yanlış bulduğunuz yerleri veya ( bu böyle olsaydı daha iyi olurdu) dediğiniz kısımları yazmanız.Yani kısaca sitenin bütünüyle ilgili eleştrilerinizi yazmanız. Ama saygı çerçevesi içerisinde Saygılarımla.

http://www.zanebun.net

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Siteenizin tasarımı çok hoş.Tema değişkliklerini kullanıcıya bırakmanız falan etkileyiciydi.Belki sidebar veya başka kısımda "hakkınızda" ufak bir bilgi vermeniz hoş olur.Sitenin amacı falan gibilerinden.
Başarılar diliyorum

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Haklısınız öyle bir Bölüm eklemeliyim

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yardım edecek başka arkadaş yok mu hem sadece site tasarımı değil içerik olarak ta söyleyebilrsiniz

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ismi ilgimi çekti turkiye ıle ılgılı bı sıtenın ısmı nıye zanebun ?

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
farklı, özgün bir site.. emeğine sağlık ama tasarımı pek beğenmedim.. biraz oyun sitesine falan benzemiş.. ama içerik olarak farklı ve özgün..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tasarım mükemmel. Beğendim gerçekten. FAKAT!

Seyh said i gördüm ve şehit edilmiştir diyor ona takıldım. Yazılarınızı siz mi yazıyorsunuz?

Doğuda din elden gidiyor bahanesiyle İngiliz destekli provokatif ama ciddi bir ayaklanmanın başını çeken kişi değil mi kendi?

PinKCaspeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zanebun.net adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.fihimafih.org sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.fihimafih.org için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Adamın amacı sitenin eleştirilmesi falan değil... Lütfen biraz daha samimi olun...

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevgili SDN üyeleri bir ay kadar önce açtığım site için sizden yardım rica ediyorum. öncelikle sitenin amacına kısaca değineyim; Sitemizin herhangi siyasi bir kimliği yoktur genelde öyle bakılır ama herhangi bir parti veya gruba bağlı değiliz, sitenin genel amacı Türkiye cumhuriyetin deki çeşitli etnik Grupların kültürlerine ait makaleler, videolar, resimleri paylaşmak. Üye olan herkes Makale gönderebilir. Sitemiz yeni olduğu için şu anda sadece kaynak topluyorum belirli aralıklarla güncelleyeceğim. Şimdi Sizden ricam Siteme girip Eksik yanları yanlış bulduğunuz yerleri veya ( bu böyle olsaydı daha iyi olurdu) dediğiniz kısımları yazmanız.Yani kısaca sitenin bütünüyle ilgili eleştrilerinizi yazmanız. Ama saygı çerçevesi içerisinde Saygılarımla.

http://www.zanebun.net

Bu alanen kürdistan açılım sitesi. Siz de SDN olarak alet oluyorsunuz.Çok yazık.

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kürt propagandası kokuyor Türkiye Cumhuriyetine karşı ayaklanma başlatanlar övülüyor.İşim olmaz

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@maydanoz
Konuyu tuttunuz nereye getirdiniz.Ve SDN i suçluyorsunuz.Kısaca yazılarını ve görüşlerinizi beğenmiyorum diyebilirdiniz.

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@maydanoz
Konuyu tuttunuz nereye getirdiniz.Ve SDN i suçluyorsunuz.Kısaca yazılarını ve görüşlerinizi beğenmiyorum diyebilirdiniz.

Açılan konular incelenmeden mi açılıyor? Yazdımız mesajlarda bile, incelenip öyle yayınlanacağı uyarısı geliyor. Demek ki o zaman incelenmiş ve uygun görülüp yayınlanmış. SDN' e demek istediğim bu.

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya arkadaşlar görüşle falan alakası yok en basitinden şeyh sait ile ilgili yazıyı okuyun adam şehit demiş ve överek anlatmış... Şeyh sait orda anlattığı gibi falan değil kendisi ajandır... Ama yanlış şeyler bunlar olmaması gereken şeyler... Bu ülkeye en büyük zararı veren Kürt halkını bugünkü duruma getiren bir kişiliktir kendisi... Araya nifak tohumları eken ve buna dini alet eden biridir!!!

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tasarım mükemmel. Beğendim gerçekten. FAKAT!

Seyh said i gördüm ve şehit edilmiştir diyor ona takıldım. Yazılarınızı siz mi yazıyorsunuz?

Doğuda din elden gidiyor bahanesiyle İngiliz destekli provokatif ama ciddi bir ayaklanmanın başını çeken kişi değil mi kendi?

BEn soruma cevap alamadım ve sanırım sorumun iğnesi battı ki millet uyandı. Evet olmayan kürdistanı ele almaya çalışmış arkadaş. Alenen belli. Konuun kapanmasını talep ediyorum :)

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
BEn soruma cevap alamadım ve sanırım sorumun iğnesi battı ki millet uyandı. Evet olmayan kürdistanı ele almaya çalışmış arkadaş. Alenen belli. Konuun kapanmasını talep ediyorum :)
Aynen bende konunun kapanamsını talep ediyorum... Amaç ortada... Sitenin de eleştirilecek bir yeri yok... Yanlış ve manksatlı bir içerikten başka...!!!

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar hepinize tek tek cevap veremem ama kısaca olayı özetleyeyim. İsmi zanebun yaptık çünkü hem farçaya göre hem kürtçeye göre hemde osmanlıcada Bilgin anlamına geliyor. Kürdistan Propagandası yapmıyorum ki ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığımdan Gruru duyuyorom öyle bir şey yapsaydım türkçe yazı yazılmasına izin vermezdim. Yazıları ben yazmıyorum üyeler makale gönderebilirliyorlar. Şeyh Said konusuna gelince herbir ağızdan Şehit değil demişsiniz ancak bunu söyleyen ben değil Üstad Said Nursi Hazretleridir isteyene Kaynak getiririm. Yıllar Kemal karanın yazıdğı tarih kitaplarından öğrendiğiniz tarih bilginizle insanları karalamayı çok iyi biliyorsunuz birazda dünyadaki ülkelerin Türkiye hakkında yazdıkları tarih kitaplarını inceleyin. Tekrar Söylüyorum ben Türklüğe karşı bir insan değilim sizden Kürtlere Biraz Saygılı olmanızı Rica edyiyoum eğer Sadece Kürtlükle ilgili yazılardan sıkıldıysanız Sizde makale gönderebilrsiniz

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşlar hepinize tek tek cevap veremem ama kısaca olayı özetleyeyim. İsmi zanebun yaptık çünkü hem farçaya göre hem kürtçeye göre hemde osmanlıcada Bilgin anlamına geliyor. Kürdistan Propagandası yapmıyorum ki ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığımdan Gruru duyuyorom öyle bir şey yapsaydım türkçe yazı yazılmasına izin vermezdim. Yazıları ben yazmıyorum üyeler makale gönderebilirliyorlar. Şeyh Said konusuna gelince herbir ağızdan Şehit değil demişsiniz ancak bunu söyleyen ben değil Üstad Said Nursi Hazretleridir isteyene Kaynak getiririm. Yıllar Kemal karanın yazıdğı tarih kitaplarından öğrendiğiniz tarih bilginizle insanları karalamayı çok iyi biliyorsunuz birazda dünyadaki ülkelerin Türkiye hakkında yazdıkları tarih kitaplarını inceleyin. Tekrar Söylüyorum ben Türklüğe karşı bir insan değilim sizden Kürtlere Biraz Saygılı olmanızı Rica edyiyoum eğer Sadece Kürtlükle ilgili yazılardan sıkıldıysanız Sizde makale gönderebilrsiniz

Akşam bu laflarınıza karşılık olacak şekilde, sıkı bir makale göndereceğim. :)

Türklerin tarih kitaplarına bakmamamızı, biraz da yabancıların yazdıklarına bakmamızı söylemişsin. Bu dünyada Türk'ün Türk'ten başka dostu yok ki hakkımızda iyi yazılsın? Said bilmem ne dediğiniz adamı da İngilizlerden dinlemeye hiç ama hiç niyetim yok! Kapı gibi Türk Tarih Kurumu var orada.

Sitenin Türkiye'yi kapsayan bir yapıda olduğunu söylemişsin. Ama site isminde Kürtçe, Farsça, Osmanlıca var, Türkçe yok? :) Bu ne turşu, bu ne lahana?

Eğer gerçekten niyetin iyi olsaydı, Türkiye için bir şeyler yapıyor olsaydın, şu an da kullandığın dil olan Türkçe'yi kullanırdın site adında. Bana ne Osmanlıca'dan, Farsça'dan, Kürtçe'den... Osmanlıca Türkçe mi? Farsça Türkçe mi? Kürtçe Türkçe mi?!

Boş işler bunlar. Git başka yerde yap saçma propagandanı...

xoybun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
muca_kaleyn arkadaşım siten hayırlı olsun ...ama başarılı olmanı ümit etmekle birlikte hiç ihtimal vermiyorum...neden dersen ? siten kürtçe hariç her ne dilde şekilde ve içerikte olsaydı inan ilgi ve alaka görürdü ....bunu iyi bilmen lazımdı... bazı değerlere sahip çıkacam diye başkalarının değerlerini yok sayan hakir görenlerden saygı beklemekte yanlış olur... yıllar yılı kendi doğru bildiklerinden öte göremeyen dünyaya hep at gözlüğüyle bakanlar milyon yıllar geçsede değişmeyecek ve o hakedilen saygıyı hoşgörüyü hiç bir zaman göstermeyecekler......

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Eleştrin Eleştrebildiğiniz kadar demişsin eleştriyorlar işte.
Bencede pek tutmaz kardeş.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
uyari.JPG

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8

arkadaşım uyarın için teşekkür ederim ancak böyle bir şeyden haberim yok bununla ilgili hostig firmasıyla görüştüm ihs hosnting adı firmanın hosngte herhangi bir virüs yok dediler birde ben böyle bir sityi ilk defa duyuyorum öyle bir yerden kaynak almadım

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
arkadaşım uyarın için teşekkür ederim ancak böyle bir şeyden haberim yok bununla ilgili hostig firmasıyla görüştüm ihs hosnting adı firmanın hosngte herhangi bir virüs yok dediler birde ben böyle bir sityi ilk defa duyuyorum öyle bir yerden kaynak almadım

İlgin için ben teşekkür ederim dediğin gibi sadece uyarma amaçlı.

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
www.zanebun.net adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.fihimafih.org sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.

Chrome uyarı verdi.Sorunu düzeltmen yararına olacaktır

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Mardin Resimlerini Koydugun İçin Tşkler Ama Çok az Resim Koymussun Genede Tşkler.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Başarılar arkadaşım...

Bazı arkadaşlar eleştirin lafını karalayın olarak algılamışlar ama Arkadaş buraya bir site koymuş ve içinde bilgi paylaşmış eleştirin dediyse eksiklerini veya Fazlalıklarını belirtin demiş Site işi uzun iştir emek ister ama bazı arkadaşlar Bu emeği yapamıcak kadar tembel oldukları için yapılmış bir emeğide çabuk karalaya biliyor Emeğe saygı Site ismine gelince Site ismi türkçe olabilir ama türkçe çok site var ve isim bulmak çok zor her isim düşünen ismi satın alıyor osmanlıca zaten arapça farsça türkçe karışımıdır ama yinede güzel olmuş...