Eleştiriyorum Shiftdelete.Net Forumu Çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir iki gün önce Mısırda olan olaylarla ilgili haber paylaştım Alia sildi haberimi, silmesinin nedeni siyasi olduğundan dolayıymış. Nasıl siyasi oluyorsa? Haber olduğu gibi mısırdaki olayları aktarılıyor. Gerçek yaşanan bir haberi paylaşmak siyasi olmamalı, bu yüzden dolayı eleştiriyorum shiftdelete.net

Üst yönetimin talebiyle açılan gezi olaylarında başlık istisna olarak açılması anlayışla karşılarım ama neden bu olay görmezlikten geliniyor, orada benim kardeşlerim katliama maruz kalıyor(büyük ihtimal sizinde kardeşleriniz) ama sessiz kalıyorsunuz.

Nerede Forum Adaletiniz? Hadi bunu da açık istisnai olarak.

Lütfen bunu yıkıcı değil yapıcı bir eleştiri olarak algılayın. İnşAllah silmezsiniz.

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir iki gün önce Mısırda olan olaylarla ilgili haber paylaştım Alia sildi haberimi, silmesinin nedeni siyasi olduğundan dolayıymış. Nasıl siyasi oluyorsa? Haber olduğu gibi mısırdaki olayları aktarılıyor. Gerçek yaşanan bir haberi paylaşmak siyasi olmamalı, bu yüzden dolayı eleştiriyorum shiftdelete.net

Üst yönetimin talebiyle açılan gezi olaylarında başlık istisna olarak açılması anlayışla karşılarım ama neden bu olay görmezlikten geliniyor, orada benim kardeşlerim katliama maruz kalıyor(büyük ihtimal sizinde kardeşleriniz) ama sessiz kalıyorsunuz.

Nerede Forum Adaletiniz? Hadi bunu da açık istisnai olarak.

Lütfen bunu yıkıcı değil yapıcı bir eleştiri olarak algılayın. İnşAllah silmezsiniz.
Aaa öyle deme ama, gezi parkı konusu ne güzel hit getirdi siteye. O kadar yorumlar ve o yorumlarda kullanılan taglar sayesinde gezi parkı konusunda googleda yer edindi site. Üstüne üstelik millet birbirine girdi. Birde sonra olaylar bitince konuyu kilitleyelim mi diye utanılmadan başlık açıldı. Sanki Gezi parkı konusu kullanıcılara sorularak açıldı!!!

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben federasyon yerine fenerasyon yazmıştım baktım yine federasyon olmuş .. olabiliyor bazen

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sapla samanı karıştırmayın.

Orada kimlerin, ne uğruna katliam yaptıkları ortada. Bir de nasıl siyasi olmuyor diyorsunuz.

Üst yönetimin kendi inisiyatifiyle bahsettiğiniz Türkiye'deki olaylar için bir konu açıldı.

Mısır konusuyla ilgili ise bize bir bilgi verilmedi.

O yüzden Mısır'la ilgili açılacak hiçbir konuya izin verilmeyecektir.

Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...