hangi yazlımım sektörü(oyun-program vs)Günlük ve yazılım için kullanacağım.
0 yazınca indirmeye açılıyor.Ücretsiz indiremiyoruz sanırım?
Aynen öyle ücret kısmına sıfır rakamla yazarsanız indirebilirsiniz. Kullanımı da ücretsiz0 yazınca indirmeye açılıyor.
Web + Mobil Yazılımhangi yazlımım sektörü(oyun-program vs)
Hocam stabilite nasıl? Tavsiye eder misiniz?Aynen öyle ücret kısmına sıfır rakamla yazarsanız indirebilirsiniz. Kullanımı da ücretsiz
Genel kullanımda sıkıntı çıkarmaz ama bazı kısıtlamaları size sıkıntı çıkarabilir. Örneğin masaüstü ne kısayol koyamiyorsunuz bazı uygulamalarla oluyor ama
Hocam takas alanı oluşturduğum zaman kullanılamaz oluşuyor. Boş alan da. Bunun çözümünü biliyor musunuz?Genel kullanımda sıkıntı çıkarmaz ama bazı kısıtlamaları size sıkıntı çıkarabilir. Örneğin masaüstü ne kısayol koyamiyorsunuz bazı uygulamalarla oluyor ama
Düzelttim hocam.Ekran görüntüsü veya ne yaptığınızı anlatırmısınız tam olarak.
Elementary OS 2-3 saat deneyimlerim. Beğenmedim linux mint e göre biraz daha yavaş. Linux mint xfce kullanıyordum daha önce bu sürüm tamamen boş olduğu için içinde birçok şeyi barındırmıyor. Mint KDE geçeceğim.Ayrıca şahsen ElementaryOS önermem. Görünüş için birçok şeyden kısılmış bir dağıtım. Pantheon masaüstü diğer masaüstleri kadar rahat bir kullanıma ve özelleştirmeye sahip değil. Mint Cinnamon kurup aynı görünümü elde edebilirsiniz.
Hocam linux mint kde veya arch linux kuracağım. Arch linux bios a kuruluyor mu? Bilginiz var mı?Elementary OS yerine Ubuntu kurmanız daha iyi olur.
Legacy olarak kuruluyor olmalı. Linux Mint daha iyi.Hocam linux mint kde veya arch linux kuracağım. Arch linux bios a kuruluyor mu? Bilginiz var mı?
Linux işi öyle bir hal aldı ki her sağından kalkan bir işletim sistemi çıkarıyorStabil degil. Goruntusu hosunuza gittiyse daha stabil bir dagitim kullanip Pantheon masaustu ortamini kullanirsaniz daha saglikli olur.