Elementary OS gumbur gumbur geliyor

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Elementary OS 6, bir sure once early access olarak destekciler icin yayinlandi. Birkac gundur kullaniyorum ve izlenimlerim genel olarak olumlu. Eski hatalarin bircogunu gidermisler. Yeni ozelliklerden dolayi yeni hatalar da var, karsilastigim 2 tanesi sistemi cokertiyor ve yeniden baslatmak gerekiyor ama cozeceklerdir diye dusunuyorum. Cogu kisi guzel gorunen arayuzu icin kullaniyor, karanlik mod ile cok daha iyi gorundugunu soyleyebilirim.

card.png

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Elementary OS 6, bir sure once early access olarak destekciler icin yayinlandi. Birkac gundur kullaniyorum ve izlenimlerim genel olarak olumlu. Eski hatalarin bircogunu gidermisler. Yeni ozelliklerden dolayi yeni hatalar da var, karsilastigim 2 tanesi sistemi cokertiyor ve yeniden baslatmak gerekiyor ama cozeceklerdir diye dusunuyorum. Cogu kisi guzel gorunen arayuzu icin kullaniyor, karanlik mod ile cok daha iyi gorundugunu soyleyebilirim.

card.png
Hataların çoğu temizlendiyse Elemantry OS'a bir daha göz atmanın zamanı gelmiştir artık herhalde,bununla ilgili bir inceleme yayınlarım artık.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Elementary OS üzerinde sürekli hatalar olacaktır, ben düzeleceğini zannetmiyorum. Linux çekirdeği üzerinde en fazla hata alınan ve hantal bir işletim sistemi olarak görüyorum. Tabi bu benim görüşüm..

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Hataların çoğu temizlendiyse Elemantry OS'a bir daha göz atmanın zamanı gelmiştir artık herhalde,bununla ilgili bir inceleme yayınlarım artık.

Surekli guncellemeler geliyor gelistiricileri baya calisiyor. Hic umutlu oldugum bir distro degildi ama artik ciktiginda iyi ses getirecegini dusunuyorum.

Screenshot from 2021-01-27 12-58-03.png

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Güzel görünüyor bi ara denemek lazım. Beğensem de çok uzun süre kullanamam gibi çünkü kişiselleştirme çok zayıf :)