Elemantary os wireless sorunu

menescildir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elemantary os sistemini yukledim ama wireless tusuna basiyorum ama aktif olmuyor sadece Ethernet baglantisi var bende de kablo yok sadece wireless baglantisi var

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,008
Sürücüsü kurulu olmayabilir. Broadcom veya B43 gibi bir şeyler olabilir. Farklı da olabilir. Yazılım deposundan aramalısın ve doğru sürücüyü kurmalısın.

menescildir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ethernet baglantim olmadigi icin baska bir yer de indirip getiriyorum ama dosya tar.gz dizine cikartsam da yuklemeyi yapamiyorum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,008
Elementery os'un kendi program deposu var. Programları arasında "Yazılım merkezi", "softwaer center" veya benzer bir isim altında bir program olmalı. Oradan tüm indirebileceğin programları görebilirsin. (Başka bir yerden indiriyorsan, .deb uzantılı olmalı. Bu şekilde biraz zor bulursun) Bir de Networmanager isimli bir bğlantı simgesi yokmu? elementary os'ta görev çubuğunda ? Aktif bağlantılar oradan görünür.

menescildir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ethernet bağlantım yok bu yüzden telefondan indirip bilgisayara atıyorum yazılım depolarını bu sekilde indirip kurabilirmiyim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
telefonun internetini USB ile pc ye bağlamayı dene. Daha sonra pc den driverı indirip yüklersin :)

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Elemantary os sistemini yukledim ama wireless tusuna basiyorum ama aktif olmuyor sadece Ethernet baglantisi var bende de kablo yok sadece wireless baglantisi var

wireless sürücüsü kurulu olmaya bilir... wireless sürücünü kur "DRİVER"

menescildir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüme ulaştım benle aynı sorunu yaşayanlar için anlatayım telefonumun internetini bilgisayara usb ile bağladım daha sonra güncelleştirdim ve driveri yükledim