Davidcaine2342342
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar, son zamanlarda elektro gitara kafayı takmış birisi olarak dinlediğim grupların coverını yapabileceğim beni yarı yolda bırakmayacak elektro gitar arıyorum ve bu konu hakkında herhangi bir fikrim yok .Bu konular muhtemelen bir yerlerde açılmıştır diyebilirsiniz fakat elektro gitarın güvenliği ile ilgili sorularım da bulunmakta.Geçtiğimiz yıllarda maalesef bazı genç arkadaşlarımız elektro gitarın elektrik kaçırmasından dolayı hayatını kaybetti ve bu konu da elektro gitar çalmaya başlama fikrini sürekli olarak ertelememe sebep oldu çünkü internette aramama rağmen bazı gitarların elektrik kaçağı yapmayacağı üzerine tatmin edici kanıtlar bulamadım.Bir yanım da, tehlikeli bir enstrüman olduğunu varsaydığım elektro gitarın internetteki insanların elinden düşmemesinin bir sebebini arıyor .Bu yazıyı yazma sebebim de bu .Detayları yazacak olursam, fiyat bandımı 3000 TL nin üstüne çıkarmamaya çalışacağım ve çalmak istediğim gruplardan bazı örnekler vereceğim ; Dragonforce-Metallica-Iron maiden-Death-Dream Theater -W.A.S.P.-Scorpions-Judas Priest -Slipknot-Pantera-Arch Enemy-AC DC-Avenged Sevenfold--Megadeth-Pergamum-Powerwolf-Slayer-steel panther(şakaydı ama çalsam fena olmaz)-SOAD-Manowar vb. Üstteki grupların popüler şarkılarının bazıları çok zor fakat ben azimle çalışacağım bir elektro gitar serüvenine girmeye hazır hissediyorum .Her gruptan çalmam tek gitardan mümkün mü bilmiyorum fakat yine de B planı olarak en önde tuttuğum gruplar Metallica-Iron maiden-arch enemy_slipknot- manowar dır hiç olmazsa bunlardan iyi ton alabileceğim gitar istiyorum bilgi birikimi ve tecrübesi olanlar aydınlatırsa çok mutlu olurum .
Ha bir de şunu yazayım ek olarak eğer gitarın daha üst modelini alırsam pedala ihtiyaç duyar mıyım ? örnek veryorum through the fire and flamesi adam gayet normal çalıyor pedal kullandığını görmedim o gitardan kaynaklı bir durum mu yoksa şarkıdan şarkıya değişir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir de şunu yazayım ek olarak eğer gitarın daha üst modelini alırsam pedala ihtiyaç duyar mıyım ? örnek veryorum through the fire and flamesi adam gayet normal çalıyor pedal kullandığını görmedim o gitardan kaynaklı bir durum mu yoksa şarkıdan şarkıya değişir mi ?