Elektrikport.com

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Elektrik, elektronik, telekominikasyon, enerji, otomotiv gibi sektörler hakkında son gelişmeleri yayınlayan; sektörel fuarları yakından takip eden, üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirecek organisazyonlar yapan, sektörde tartışmasız lider konumunda olan CEO ve Yöneticilerle detaylı röportajların yayınlandığı faydalı bir sitedir. Sinerji Toplantıları isminde dönem dönem isteyen herkesle sektör toplantıları düzenleyen faal bir sitedir. Takip etmenizin iş hayatınız için faydalı olacağını düşünüyorum.

Umarım memnun kalırsınız..

Tasarım olarakta kendisini yenilemiş bulunuyor.

Site: www.elektrikport.com
Hayran: facebook.com/elektrikport

Ayrıca tüm RSS'leri FriendFeed üzerinden takip edebilirsiniz.
friendfeed.com/elektrikport

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Güzel bir site teşekkür ederim. Özellikle İlk Türk malı 7 boyutlu sinema ! yazısı çok sevindirici bir haber.

Osti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle elektrikport ekibini kutluyorum. Cok kapsamli bir site. Universite ogrencileri ile sektoru cok iyi bir bicimde birlestirebilecek bir alt yapisi var. Sanirim site suanda yapim asamasinda, bazi eksikleri var, ancak eminimki o eksikler giderildikten sonra, universite ogrencileri ve sektor cok yararli bir site olacaktir.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu devirde sektörel siteler, mühendislik öğrencilerine yönelik mesleki kariyer siteleri nedense pek fazla yok. İnsanlar kısa yoldan iş bulma sitelerine yöneliyor, CV bırakıyor yada sosyal medyada yeni arkadaşlıklara yelken açıyor. Asıl önemlisi kişinin ilgi duyduğu sektörün magazinine hakim olabilmesi. İşte o zaman asıl fark ortaya çıkıyor...

İşte bu noktada elektrikport 'un tüm mühendislik bölümlerinden öğrencilere ve profosyonellere hitap eden bir içerik akışına sahip olduğunu düşünüyorum.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ElektrikPort.Com sitesi ana sayfa arayüzünü yenilemiş. Böylece kullanımı daha zevkli bir şekli girmiş.