emrejan6363
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 105
bütçem max 200 .sizce bu fiyata en iyi kalitede fiyat performans olarak ne alınabilir
Bunu bende kullanıyorum. Fena değil.Yapı olarak ince ve kullanışlı, renk olarak da şık bir cihaz. Black Edition olarak geçiyor ama normal fiyatı ile bir farkı yok. Bütçenizi 30 TL aşıyor ama en ucuz 170 TL zaten, onlar da kalın ve kötü görünüyor.
Yanında fırça başlığı almanızı öneririm. Üç ayda bir değiştirilmesi belirtiliyor ama altı ayda bir yeterli oluyor benim için.
Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Fiyatı
Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Normal fırça ile o kadar fark ediyor ki anlatamam. Mesela benim dişler biraz sıkıntılı. Sigara kullanmamama rağmen normal fırça ile günde iki kere fırçalasam dahi siyah lekeler oluşuyor. Uzun zamandır Orab B'nin üst seviye bir fırçasını kullanıyorum, siyah lekelerden eser yok. Fırçaladıktan sonraki o temizlik farkını çok net hissediyorum. Başlıkla da alakalı tabi.Ben önce orıl bi sonra da remington aldım ama ikisi de normal diş fırçasıyla fırçalarkenki rahatlığı veremiyo, bence boşa masraf. Hiç bir işe yaramıyolar.
![]()
Remington Sonicfresh Total Clean
Remington Sonicfresh Total Clean SFT150 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu alıp iade etmiştim...
hangi modeli ve hangi diş macunuNormal fırça ile o kadar fark ediyor ki anlatamam. Mesela benim dişler biraz sıkıntılı. Sigara kullanmamama rağmen normal fırça ile günde iki kere fırçalasam dahi siyah lekeler oluşuyor. Uzun zamandır Orab B'nin üst seviye bir fırçasını kullanıyorum, siyah lekelerden eser yok. Fırçaladıktan sonraki o temizlik farkını çok net hissediyorum. Başlıkla da alakalı tabi.
hangisini kullanıyorsun oral-b. bana ne önerirsin oral-b max 200 .en fazla olacağı duruma göre 250 o da zorNormal fırça ile o kadar fark ediyor ki anlatamam. Mesela benim dişler biraz sıkıntılı. Sigara kullanmamama rağmen normal fırça ile günde iki kere fırçalasam dahi siyah lekeler oluşuyor. Uzun zamandır Orab B'nin üst seviye bir fırçasını kullanıyorum, siyah lekelerden eser yok. Fırçaladıktan sonraki o temizlik farkını çok net hissediyorum. Başlıkla da alakalı tabi.
Görkem hocam özelden yazdı : Macun ise Paradontaxhangisini kullanıyorsun oral-b. bana ne önerirsin oral-b max 200 .en fazla olacağı duruma göre 250 o da zor
o bana pahalı ya .bana max 250 tl olmalıGörkem hocam özelden yazdı : Macun ise Paradontax
Oral-B Smart 5000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Fiyatı
Oral-B Smart 5000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Oral-B Sensitive Ultra Thin Elektrikli Diş Fırçası Yedek Başlığı 4'lü Fiyatları ve Özellikleri
Oral-B Sensitive Ultra Thin Elektrikli Diş Fırçası Yedek Başlığı 4'lü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com