Elektrik-Elektronik Alan Seçimi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Ben meslek lisesinde elektrik-elektronik bölümünde okuyorum,bu sene alan seçicez ve ben kararsızım.Ben istiyorumki önü açık,kapsamlı bi bölüm olsun.Üniversitede bölümü mutlaka olsun.Sizce hangisini seçmelyim ?örneğin ben Telekomünikasyon mühendisliği'ni seçsem şimdi ünivde sadece telekom müh. ne mi gidebiliyorum,yoksa ele-eloktrnik müh. falan girebiliyo muyum?

1)Haberleşme sistemleri(Telekomünikasyon mühendisliği)
2)Güvenlik sistemleri
3)Endüstriyel bakım onarım

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben olsaydım haberleşmeyi seçerdim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
kardeşim konuya yabancıyım ama bilgisayar sektöründe elektronik mezunları çok iyi yerlere gelebiliyorlar. konu başlığının haricinde de elektronik ile ilgili bir şey göremedim..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ben de haberleşmenin geleceğinin açık olacağını düşünüyorum.

Flex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hangisi ilgi alanına giriyorsa hangisinde ilerleyebileceğini düşünüyorsan onu seç

Anthony

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Flex, ileriye dönük planlarınında çok önemi var eğer kendi işini kurmayı düşünüyosan güvenlik sistemlerini iyi düşün derim tabi böyle bi düşüncen yoksa haberleşme öne çıkıyo biraz.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Rehber öğretmenlerinden bilgi aldın mı Flex ?
Ya da en iyisi bi elektronik forumuna yaz sorununu daha çok yardımcı olurlar sana, Google'da araştırırsan Elektronik öğrencilerin ve mezunlarının kurdukları forumları bulabilirsin onlardan da yardım alabilirsin.
Ayrıca yeni çıkan kanuna göre katsayı problemi kalktı Ünide bölüm seçmekte sorun yaşamazsın.

Flex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehber öğretmenlerinden bilgi aldın mı Flex ?
Ya da en iyisi bi elektronik forumuna yaz sorununu daha çok yardımcı olurlar sana, Google'da araştırırsan Elektronik öğrencilerin ve mezunlarının kurdukları forumları bulabilirsin onlardan da yardım alabilirsin.
Ayrıca yeni çıkan kanuna göre katsayı problemi kalktı Ünide bölüm seçmekte sorun yaşamazsın.
En iyisi elektronik forumlarına yazmak saol dostum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 3 . sınıfta bölüm seçme varmış bu bölümleri biz kendimizmi seçiyoruz yoksa okul puanlarımıza göremi seçiyor bide hangi bölümler var bilgisi olan varsa paylaşsın ltfn.