Dark SoulsElden ring tarzı boss felan kesebileceğim oyunlar arıyorum.
An itibariyle Lies of P oynayan birisi olarak bende aynı şekilde önerebilirim.Lies of P
Biraz fazla pahalı gibiAn itibariyle Lies of P oynayan birisi olarak bende aynı şekilde önerebilirim.
Xbox Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz, bende Game Pass ile oynuyorum. Zaten 900₺ hakettiğini düşünmüyorum, 300-400₺ civarı yeterli olurdu.Biraz fazla pahalı gibi![]()
Diğer oyunları da Game Pass'ten oynayabilir miyim? Arkadaşın önerdiği.Xbox Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz, bende Game Pass ile oynuyorum. Zaten 900₺ hakettiğini düşünmüyorum, 300-400₺ civarı yeterli olurdu.
Aralarında Lies of P dışında sadece Wo Long bulunuyor Game Pass'te.Diğer oyunları da Game Pass'ten oynayabilir miyim? Arkadaşın önerdiği.
Aralarında 200tl'ye kadar olan var mı peki? Herhangi bir platformda da olur Xbox olur Xbox Game Pass olur Ea Sports olur Steam olur Epic olur.Aralarında Lies of P dışında sadece Wo Long bulunuyor Game Pass'te.
Bir tek Bloodborne var 99.5₺'ye fakat sadece Playstation'da var kendisi.Aralarında 200tl'ye kadar olan var mı peki? Herhangi bir platformda da olur Xbox olur Xbox Game Pass olur Ea Sports olur Steam olur Epic olur.
Tamamdır teşekkürler.Bir tek Bloodborne var 99.5₺'ye fakat sadece Playstation'da var kendisi.