Eksi sozluk

Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar gecen gun eksi sozlukte dolanirken bir entry gordum icerigi suydu "youtubedaki uygunsuz cocuk goruntuleri"

icerik soyle cocuklar youtuba kendi iradeleri ile mustechen iceriklerini yuklemis ve insanlar bunu izlemis dediklerine gore cocuklar bunu kendi iradeleriyle yapmis ve bildigim kadariyla internette CP izlemek suc

Sorum su
-- Bu insanlar entry girmek icin bu videolari merak edip acmis ve sonra raporlamislar bu insanlarin bunu izlemesi suc mudur? degilse sebebi bunun CP olmamasindan midir

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
18 yaş altında herkes çocuktur illegal olan her şey suçtur. Çocuklar sorumlu tutulmazlar. İzleyen hakkında ceza-i işlem yapılır. Paylaşanın hesabı kiminse oda ceza alır.

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Merhaba arkadaslar gecen gun eksi sozlukte dolanirken bir entry gordum icerigi suydu "youtubedaki uygunsuz cocuk goruntuleri"

icerik soyle cocuklar youtuba kendi iradeleri ile mustechen iceriklerini yuklemis ve insanlar bunu izlemis dediklerine gore cocuklar bunu kendi iradeleriyle yapmis ve bildigim kadariyla internette CP izlemek suc

Sorum su
-- Bu insanlar entry girmek icin bu videolari merak edip acmis ve sonra raporlamislar bu insanlarin bunu izlemesi suc mudur? degilse sebebi bunun CP olmamasindan midir
ceza i işlemler illa olacaktır

Reaksiyon puanı
1
Benim bildiğim kadarıyla ÇP içeriklerinde zorla veya şiddetten oluşuyor ama burda ki çocuklar gizlice kendileri bunu atmışlar sanırsam bu videolar yine de ÇP içeriklerinden sayılıyor mu

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Not : Başlığı buldum video silinmiş şikayet sonrası