Ekşi Sözlük Yazarlığı

ecivecivokke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi ekşisözlük yazarlığı arıyorum karşılığında herhangi bir torrent sitesinden davetiye veya r10 davetiyesi verebilirim.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"ekşisözlük yazarlığı arıyorum" derken hatırladığım kadarıyla üye olup 10 entry giriyorsun sıraya alınıp değerlendirmeden geçeceğin şekilde süreç ilerliyordu.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
"ekşisözlük yazarlığı arıyorum" derken hatırladığım kadarıyla üye olup 10 entry giriyorsun sıraya alınıp değerlendirmeden geçeceğin şekilde süreç ilerliyordu.
arkadaş beklemek istemiyor sanırım.
benim hesabım var ama r10 için bile uğraşasım gelmedi şuan :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ekşi Sözlükte yazar olunca noluyor. Ben öyle sözlüklere mözlüklere takılmıyorumda :P

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekşi Sözlükte yazar olunca noluyor. Ben öyle sözlüklere mözlüklere takılmıyorumda
tongue_smilie.gif

Sözlük yazarlığının sosyal medyanın dışında tek somut örneğini bir reklam ajansının iş ilanında görmüştüm "Sözlük yazarlığı olan tercih sebebidir" diye.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Sözlük yazarlığının sosyal medyanın dışında tek somut örneğini bir reklam ajansının iş ilanında görmüştüm "Sözlük yazarlığı olan tercih sebebidir" diye.
Yazar olmayacağıma göre o kadar bir önemi yok :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Harbi mi? Hangi reklam ajansı o ?=

Ben reklamcıyım da ondan soruyorum

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harbi mi? Hangi reklam ajansı o ?=
Ben reklamcıyım da ondan soruyorum
Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Ama okuyunca çok dikkatimi çekmişti. Bu bahsettiğimin yanında sözlük yazarlığının para kazandıran bi hal almasını şuan bulduğum bir örnekle görebiliriz. http://www.r10.net/is-verenler/799950-hem-sozluk-yazari-olun-hem-de-para-kazanin.html
Kaldıki sözlük yazarı olan, twetter da facebook ve google+ gibi sosyal medyada hatırı sayılır takipçisi olan kişiyi benim reklam şirketim olsa direk işe alırım ;)

ecivecivokke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen. torrent ya da r10 için yazarlık verenin aklından şüphe ederim.

Kendi insiyatifime kalmış birşeydir ki işime yaramayacak birşey için bunları vermem zaten tek yönlü düşünmeyin sosyal medya sadece facebook dan ibaret değildir.
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] kullanmıyorsan hayrına verebilirsin dostum :)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşim bana bir tane r10 davetiyesi atarmısın adresim moment@trteam.net gerçekten çok ihtiyacım var eğer bir şeyler istersende elimden geleni yaparım kardeşim

ecivecivokke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çaylak istemiyorum öylesi bendede var bana onaylanmış yazarlık gerekli.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benimde var yazarlığım 2. üyeliğimi açtım eğer 2.cisi onaylanırsa düşünebilirim teklifini r10 karşılığında. 2. yazar nicki almak serbestlesti artık sözlükde bulman daha kolay olur. 35bin sıra var onaylanmasına artık 1-2 yılda anca onaylanır gibime geliyor. :D

ecivecivokke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok mu zor birşey istiyorum acaba, aramaya devam.

kulak33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam benim var ama nickibeğenmessin galiba ama daha onaylanmadı yazarlığım 3000 kişi vardı geçen baktığımda onaylanırsa pm atarım