ecivecivokke
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi ekşisözlük yazarlığı arıyorum karşılığında herhangi bir torrent sitesinden davetiye veya r10 davetiyesi verebilirim.
arkadaş beklemek istemiyor sanırım."ekşisözlük yazarlığı arıyorum" derken hatırladığım kadarıyla üye olup 10 entry giriyorsun sıraya alınıp değerlendirmeden geçeceğin şekilde süreç ilerliyordu.
Ekşi Sözlükte yazar olunca noluyor. Ben öyle sözlüklere mözlüklere takılmıyorumda![]()
Yazar olmayacağıma göre o kadar bir önemi yokSözlük yazarlığının sosyal medyanın dışında tek somut örneğini bir reklam ajansının iş ilanında görmüştüm "Sözlük yazarlığı olan tercih sebebidir" diye.
arkadaş beklemek istemiyor sanırım.
benim hesabım var ama r10 için bile uğraşasım gelmedi şuan![]()
Sözlük yazarlığının sosyal medyanın dışında tek somut örneğini bir reklam ajansının iş ilanında görmüştüm "Sözlük yazarlığı olan tercih sebebidir" diye.
Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Ama okuyunca çok dikkatimi çekmişti. Bu bahsettiğimin yanında sözlük yazarlığının para kazandıran bi hal almasını şuan bulduğum bir örnekle görebiliriz. http://www.r10.net/is-verenler/799950-hem-sozluk-yazari-olun-hem-de-para-kazanin.htmlHarbi mi? Hangi reklam ajansı o ?=
Ben reklamcıyım da ondan soruyorum
aynen. torrent ya da r10 için yazarlık verenin aklından şüphe ederim.
Çok mu zor birşey istiyorum acaba, aramaya devam.