23 Şubat 2023 #1 SDNRobot shiftdelete.net Müdavim SDN Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 31,155 Reaksiyon puanı 679 Puanları 7,293 Bu içerik ilk olarak ekşi sözlük neden kapatıldı? İlk açıklama geldi! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu içerik ilk olarak ekşi sözlük neden kapatıldı? İlk açıklama geldi! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
23 Şubat 2023 #2 T Tunahan GRS Inan bilmiyorum. Cezalı Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 322 Reaksiyon puanı 312 Puanları 63 Konum Giresun doğrudur yanlış bilgide veriyor fakat her yerde verilirken ekşinin kapatılması saçma diğerlerinde kapatılması lazım ozaman
doğrudur yanlış bilgide veriyor fakat her yerde verilirken ekşinin kapatılması saçma diğerlerinde kapatılması lazım ozaman
23 Şubat 2023 #3 Alanur Erdemir Müdavim Müdavim Cezalı Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10,774 Çözümler 131 Reaksiyon puanı 19,152 Puanları 8,557 Ne zaman bir terim arasam, bilmediğim şeyleri arasam ekşi'den bakardım. Üzüldüm bu habere. Ekşi sözlüğe başlamayı düşünüyordum şu günlerde....
Ne zaman bir terim arasam, bilmediğim şeyleri arasam ekşi'den bakardım. Üzüldüm bu habere. Ekşi sözlüğe başlamayı düşünüyordum şu günlerde....