Ekşi Sözlüğün Gündemi; Onedio'nun Yaptığı Ahlaksızlık!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Unusal Suspect kullanıcı adlı ekşi sözlük üyesi bugün girdiği entry ile sözlükte gündem oldu.

Olay şu, bir onedio görselinde bir kız, bir erkek çocuğu arabada oturuyor. Sol üstte ise, +18 filmlere gönderme olan Fake Taxi logosu yerleştirilmiş.

Bu konu ekşi sözlükte gündem olduktan sonra, yazı düzeltildi.

İşte Sözlük'ten detaylar;

04-06-2017 - 007.jpg

04-06-2017 - 008.jpg

04-06-2017 - 009.jpg

04-06-2017 - 010.jpg

Son düzenleme:

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Ekşi ve Onedio aslında kardeş, aynı zihniyetin ürünü.
Yesinler birbirlerini.
4Vvbx.gif

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ekşi ve Onedio aslında kardeş, aynı zihniyetin ürünü.
Yesinler birbirlerini.
4Vvbx.gif
Doğru söze ne denir ? :D Ama bakıyorum da herkes biliyormuş bu tür siteleri ama sorsan kimse bilmez girmez ama adından içeriğine kadar herkes bilir ya öyle bir şey :P

Reaksiyon puanı
2,148
İlk mesajdaki linki yazdım çince çıktı.

Kod:
http://imgur.com/a/vn9ah

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
ekşide büyük harf küçük harfe dönüşüyordu değil mi doğru, ama bunu yazınca da bişey çıkmadı
Linki ekşiden aldım.
Dedim ya, bu ekşi o kadar pis bir site ki, onedio'nun yaptığı ahlaksızlık başlığına tıklayacağıma yanlışlıkla bir üstteki başlığa tıklayıp (sütyenin içini doldurabilen kadın) oradaki linki vermişim ilk mesajda sana, hemen düzelttim, kaç yıllık üyeyim, kontrol etmeseydim rezil edecekti beni.

Son düzenleme:

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
@__kadıköyRAP__ @Ben Kenobi ben de takılıyorum espiri yapıyorum da resmi gördüm harbi verilen tepki haklıymış. Linkten görünce ben de çaktım olayın boyutunu :confused:

Reaksiyon puanı
16,128
değişik bir sorun şimdi o fake taxi hikayesini bilen mi suçlu? bilmeyen mi?
tam olarak o fake taxi'nin videolarını izleyenler de kendini belli ediyor bu arada...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Linki ekşiden aldım.
Dedim ya, bu ekşi o kadar pis bir site ki, onedio'nun yaptığı ahlaksızlık başlığına tıklayacağıma yanlışlıkla bir üstteki başlığa tıklayıp (sütyenin içini doldurabilen kadın) oradaki linki vermişim ilk mesajda sana, hemen düzelttim, kaç yıllık üyeyim, kontrol etmeseydim rezil edecekti beni.

Hocam bu konu hakkında size katılmıyorum. Ekşi sözlük o kadar pis bir site değil, halen daha Türkiye'deki İnternet'in yarısı ekşi sözlüktür.

Kullanıcısı olmaktan ve vakit harcamaktan keyif aldığım iki siteden biri. Birincisi SDN zaten.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Bu tipler daha önce yedikleri haltı (Peygamerimize hakaret) temizlesinler ve sorarım
o haltı yediklerinde de bu kadar tepki verdiler mi ?

İçerikleri eleştirdikleri konulardan daha beterleriyle doluyken, yorumları ağza alınmayacak ithamlarla doluyken neyin kafasını yaşıyorlar.

@Ben Kenobi 'ninde dediği gibi aynı ağacın dalları bunlar yesinler birbirini.

Yapılan şey doğrumu tabiki değil ama önce dönüp geçmişlerini tamamen temizlesinler.
Tepkili olanlar hala orada takılmaya devam ediyorlarsada vay onların haline.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Hocam bu konu hakkında size katılmıyorum. Ekşi sözlük o kadar pis bir site değil, halen daha Türkiye'deki İnternet'in yarısı ekşi sözlüktür.

Kullanıcısı olmaktan ve vakit harcamaktan keyif aldığım iki siteden biri. Birincisi SDN zaten.
Ben de kullanıyorum, özellikle program yorumlarına, çeşitli kodlara vs bazen bakıyorum ama ne zaman girsem sol tarafta yok bakire kız, bakire olmayan kız gibi konular görüyorum, bu konulara da girdiğimde bekaretini kocasına saklayan kızlara her türlü hakaretin yapılıp, bekaretini kocasına saklamayan kızlara ise namus bacak arasında arayanlar düşünsün gibi sözlerle desteklendiği ve sürekli övüldüğü cümleler görüyorum.
Dolayısıyla oraya girdiğimde afedersiniz kendimi b*k çuvalı içerisinde değerli birkaç parça küçük eşya arayan biri gibi hissediyorum.
Bunun bir de siyasi tarafı var.
Herşeyi kapatmayı ve yasaklamayı pek seven iktidar, niye burayı kapatmıyor, düşündünüz mü.
Çünkü bu gibi yerler onların ekmeğine çok yağ sürüyor, o sitede iktidarı eleştirenlerin çoğu aslında İslam'ı, peygamberi vs eleştiriyor ve iktidar bir anlamda bu değerlerin savunucusu konumuna geliyor, peygambere hakaret eden biri, bir sonraki yazısında iktidara da hakaret edince, bu durum gri alandaki insanın kararını etkiliyor, işte bu analiz yüzünden dokunulmuyor.
Bu benim şahsi düşüncem.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben de kullanıyorum, özellikle program yorumlarına, çeşitli kodlara vs bazen bakıyorum ama ne zaman girsem sol tarafta yok bakire kız, bakire olmayan kız gibi konular görüyorum, bu konulara da girdiğimde bekaretini kocasına saklayan kızlara her türlü hakaretin yapılıp, bekaretini kocasına saklamayan kızlara ise namus bacak arasında arayanlar düşünsün gibi sözlerle desteklendiği ve sürekli övüldüğü cümleler görüyorum.
Dolayısıyla oraya girdiğimde afedersiniz kendimi b*k çuvalı içerisinde değerli birkaç parça küçük eşya arayan biri gibi hissediyorum.
Bunun bir de siyasi tarafı var.
Herşeyi kapatmayı ve yasaklamayı pek seven iktidar, niye burayı kapatmıyor, düşündünüz mü.
Çünkü bu gibi yerler onların ekmeğine çok yağ sürüyor, o sitede iktidarı eleştirenlerin çoğu aslında İslam'ı, peygamberi vs eleştiriyor ve iktidar bir anlamda bu değerlerin savunucusu konumuna geliyor, peygambere hakaret eden biri, bir sonraki yazısında iktidara da hakaret edince, bu durum gri alandaki insanın kararını etkiliyor, işte bu analiz yüzünden dokunulmuyor.
Bu benim şahsi düşüncem.

Buna katılırım. :)